Annonce
Melfar Posten

Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup er godt i gang med udendørs træning for unge

Træningen er i gang igen i Brenderup. Privatfoto

Brenderup/Fjelsted-Harndrup: Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup (GFH) har siden 7. december haft lukket ned for alle aktiviteter i forbindelse med corona-pandemien.

Men da forsamlingsforbuddet i foreningsregi blev åbnet op til 25 og siden 50 personer i forbindelse med udendørs aktiviteter, gik GFH's bestyrelse i gang med at tænke kreativt, lyder det i en pressemeddelelse.

Derfor åbnede GFH lige før påske op for udendørs træning for foreningens to største hold, superholdet og juniorholdet.

Annonce

For at imødekomme restriktionerne på 50 personer er begge hold blevet delt op i to og har en times udendørs træning henholdsvis mandag og onsdag på boldbanerne uden for Brenderup Aktivitetscenter, hvor gymnasterne ellers normalt træner indendørs i Hal 2 med springcenter.

GFH har fulgt henholdsvis DGI og Middelfart Kommunes anbefalinger om at genoptage træningen for børn og unge, da de i særlig grad har manglet deres fællesskaber under corona-krisen, lyder det desuden i pressemeddelelsen.

En kreativ genåbning af GFH med udendørs træning kan naturligvis ikke lade sig gøre uden massiv opbakning fra alle foreningens frivillige instruktører.

- Vigtigst af alt er, at vi får lov at møde vores venner og være sociale igen, siger formand Charlotte Tubæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce