Annonce
Melfar Posten

Håndboldklubs ungdomsråd vinder initiativpris for nattearrangement

Middelfart Ungdomsklubs ungdomsråd har vundet KFUM Idræts Initiativpris for et nattearrangement i februar. Privatfoto
Annonce

Middelfart: De fire unge piger, der tilsammen udgør Middelfart Håndboldklubs ungdomsråd, er blevet anerkendt for deres arbejde.

Ungdområdet har modtaget KFUM Idræts Initiativpris for deres medvirken i et nathåndbold-arrangement, der løb af stablen i februar. 125 børne- og ungdomsspillere deltog.

Arrangementet var stablet på benene af klubben, men det var ungdomsrådet, der stod for indholdet, der blandt andet bestod af et natteløb og en UV-håndboldturnering.

Annonce

De unges medbestemmelse

Jesper Boesen Thomsen, Bestyrelsesmedlem i Middelfart Håndboldklub og derudover far til en af pigerne i ungdomsrådet, er glad for, at ungdomsrådet får noget anerkendelse. For ungdomsrådet er en del af et projekt, klubben kalder #projektnextgen.

- Projektet går ud på at få unge til at involvere sig i idrætslivet, og i den forbindelse er ungdomsrådet talerøret til bestyrelsen, siger han.

Ungdomsrådet er dermed en vigtig del af klubbens mission med at give de unge mennesker medbestemmelse i arrangementerne. Det er den indsats, ungdomsrådet nu bliver anerkendt for, siger han.

- Det er unge mennesker, man ellers har svært ved at få ind i foreningslivet, som tager et selvstændigt initiativ, siger Jesper Boesen Thomsen.

De fire piger i ungdomsrådet - Frederikke Boesen, Nicoline Storgaard, Amalie Paulsen og Sofie Storm Petersen, der alle er 15 eller 16 år - bliver belønnet for deres indsats med en check på et par tusinde kroner, som de kan bruge til at arrangere et socialt arrangement i klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce