Annonce
Melfar Posten

Hallo: Hørecenter afløser café i Middelfarts gågade

Håndværkere er lige nu ved at omdanne det tidligere café-lokale i gågaden til hørecenter. Foto: Søren Gottwald
Audionova åbner 5. maj i lokalerne, som caféen Stina's sidste år forlod for at flytte i større lokaler.

Middelfart: Hørecenteret Audionova forlader Gimbels Gyde i Middelfart og flytter i stedet ind i byens gågade. Onsdag den 5. maj åbner kæden i Algade 59, dermed kommer der atter lys i lokalet, som har stået mørkt og tomt, siden caféen Stina's sidste efterår forlod adressen for at få mere plads længere henne ad gågaden.

Salgsdirektør for den danske del af Audionova, Reda Midjek, fortæller, at kæden blev opsagt af sin udlejer i Gimbels Gyde sidste år og i henhold til lejekontrakten skal forlade lokalet med udgangen af april i år.

Audionova vil knapt følge de almindelige åbningstider for byens butikker, men holder åbent mandag til fredag fra klokken 8.30 til 16.00, fredag dog til klokken 15.30.

- Vi gør, hvad der er gængs for klinikker, og det er faktisk en udvidelse af vores åbningstid i forhold til i dag, forklarer Reda Midjek.

Fordele ved gågaden

Selv om flytningen sker efter en opsigelse af det eksisterende lejemål, ser salgsdirektøren flere fordele ved en placering i gågaden.

- Den nye indgang er uden trapper til glæde for både ældre og handicappede. Og så får vi adgang til den helt anden spontanitet, som strøgkunder har. Derfor vil vi også tilbyde gratis, 15 minutters kviktest af folks hørelse, siger Reda Midjek og fortæller, at kundebesøgene i dag primært er aftalebaseret.

De to audiologister Sille Andersen og Charlotte Andersen får inden længere mere plads at boltre sig på, når Audionova flytter til Middelfarts gågade. Privatfoto

Audionovas nuværende personale i Middelfart, en sekretær og to audiologister flytter med til den nye klinik.

Audionova består i Danmark af 101 klinikker og et hovedkontor med i alt 180 ansatte. Kæden ejes af den schweiziske producent af høreapparater Sonova Group med høreklinikker i hele verden og i alt 16.000 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce