Annonce
Melfar Posten

Har du ledt efter skraldespande i dyrehaven? Derfor er der kun to

To skraldespande har vist sig tilstrækkeligt at have i dyrehaven i de 11 år, den har eksisteret. Arkivfoto: Jens Wognsen

Middelfart: De fleste lokale - hvis ikke alle - har nok fra tid til anden nydt sig en travetur i dyrehaven på Hindsgavl. Men har man noget skrald, man skal af med, er mulighederne få.

En læser har kontaktet redaktionen gennem Spørg Redaktionen-værktøjet, og spurgt, hvorfor kommunen ikke sætter skraldespande op i dyrehaven.

Der er i alt to skraldespande i dyrehaven, forklarer skovfoged Dan Sehested, da avisen stiller spørgsmålet videre til ham. Én vej Femvejskrydset og en ude midt på sletten. Sådan har det været i de 11 år, dyrehaven har eksisteret. Og to styks har man vurderet er nok, siger han.

- Vi har egentlig oplevet, at der ikke er behov for flere skraldespande. Det er meget meget lidt affald, vi ser kastet rundt omkring i skoven og i dyrehaven.

Han fortæller også, at de to skraldespande er indrettet på en måde, så de vilde dyr ikke kan komme i dem.

- De er beskyttet, så hverken ræve, katte eller rotter kan gå i dem. Der er både jernlåg og træbeklædning omkring sækken, så de er ikke sådan lige at komme i for vilde dyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce