Annonce
Melfar Posten

Har du også kørt der? Her blev flest bilister blitzet af en fotovogn

Der er især fire veje, der skiller sig ud, når det kommer til antallet af uddelte fartbøder i 2021. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Der er især fire veje, som skiller sig ud, når det kommer til antallet af uddelte fartbøder i Middelfart Kommune.

Nordvestfyn: Mange har formentlig oplevet at blive blitzet af det røde lys, fotovognen sender ud, når foden hviler lidt for tungt på speederen. Eller også har de siddet ved siden af chaufføren, der med det samme stiller spørgsmålstegn ved, om det var vedkommende selv eller den forankørende, der blev ramt af fotovognens fangarm.

Faktisk blev der på bare fem af kommunens mange veje uddelt lige knap 2.500 fartbøder i 2021 udelukkende via fotovogne. Dertil kommer 285 klip og 15 betingede frakendelser af kørekortet.

Det viser en aktindsigt, som Fyens Stiftstidende har fået ved Fyns Politi.

Annonce

Højdespringeren på målingerne er Middelfartvej i postnummer 5466 gennem Båring og Blanke. Her blev der i 2021 uddelt i alt 1.474 fartbøder.

Derudover var der 123 bilister, der fik et klip i kørekortet, og fem bilister som fik en betinget frakendelse. Ifølge aktindsigten fra Fyns Politi blev den højeste hastighed på strækningen målt til 100 kilometer i timen.

På Assensvej i postnummer 5591 gennem Håre og Hjorte blev der uddelt næstflest fartbøder i 2021.Her blev 520 bilister fanget af det røde lys, som også resulterede i 86 klip og fem betingede frakendelser. Her blev en bilist målt til at køre hele 114 kilometer i timen.

Tættere på Middelfart By også på Assensvej blev der uddelt 212 bøder, 30 klip og en betinget frakendelse. Her nåede den hurtigste bilist op på 97 kilometer i timen.

Har man i løbet af det seneste år kørt på Bogensevej mellem Holse og Skovs Højrup, kan det være, man er en af de 129 bilister, der er blevet fanget af en fotovogn på den strækning. Her blev der også uddelt 16 klip ligesom to bilister endte med en betinget frakendelse.

Den sidste ud af de fem veje med flest fartbøder er Bubbelvej på strækningen mellem Indslev-Tårup og Brenderup, hvor der i alt blev uddelt 108 bøder, 30 klip og to frakendelser. En enkelt bilist nåede på vejen op på 100 kilometer i timen, hvilket resulterede i en betinget frakendelse.

Annonce
Melfar Posten

En dag om vores fælles fremtid

Annonce
Melfar Posten

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Annonce
Melfar Posten

Kæmper fortsat for salg af værtshus: - Interessen har været meget begrænset

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindehøjtidelighed på Gals Klint

Melfar Posten

Fortiden kigger frem under kommende boligkvarter: Her finder arkæologerne en manglende brik

Melfar Posten

Knud fik hjertestop i armene på sin far, da han var to måneder gammel - var død i 16 minutter

Melfar Posten

Sved på panden og dansetrin gav penge til kræftramte børn

Melfar Posten

Udflugt til Kerteminde

Melfar Posten

Kom til åben træning i Nørre Aaby Cykelklub

Melfar Posten

Skal du cykle med i Cykelløbet Fyen Rundt?

Annonce