Annonce
Melfar Posten

Corona koster endnu en udskydelse: Aerosmith kommer til Middelfart i 2022

Det er nu anden gang, siden Rock Under Broen-formanden Bent Frandsen i 2019 kunne annoncere en koncert med Aerosmith i Middelfart, at koncerten udskydes. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Det er nu anden gang, at koncerten med Aerosmith i Middelfart udskydes.

Middelfart: I kølvandet på sidste uges nyhed om, at Rock Under Broens udskydes til august, har en læser spurgt om, hvad der kommer til at ske med Aerosmith-koncerten, der skulle have været afholdt den 17. juni. Og for den koncerthungrende læser er svaret måske ikke den bedste nyhed. Koncerten med Aerosmith i Middelfart udskydes nemlig til 2022.

I 2019 kunne Rock Under Broen annoncere en koncert med kæmpenavnet Aerosmith i 2020. Men så kom coronaen. I første omgang kostede det en udskydelse til sommeren 2021, men heller ikke her bliver det muligt at afholde koncerten.

Derfor udskydes den nu til den 16. juni 2022.

Det fortæller øverste ansvarlig for Rock Under Broen, Bent Frandsen.

På grund af corona-situationen i hele verden har Aerosmith valgt at udsætte deres Europa-tour, som koncerten i Middelfart er en del af, oplyser Bent Frandsen, og som resultat må Middelfart-koncerten rykke med.

- Der er lande, der er langt bagud i forhold til os, så man kan ikke bare skubbe det en måned eller to, forklarer han og uddyber:

- Det, ved vi ikke, om er godt nok i andre lande. Derfor har man valgt at skubbe den et år.


Alle, der har ønsket det, har fået pengene tilbage.

Bent Frandsen


Hvis man havde billetter til koncerten i år, skal man bare beholde den. Billetten gælder fortsat til den nye dato, fortæller Bent Frandsen og uddyber, at alle billetholdere er blevet kontaktet om deres muligheder og har også haft chancen for at få pengene tilbage.

- Alle, der har ønsket det, har fået pengene tilbage.

Rock Under Broen udskydes

Sidste uge bekræftede Rock Under Broen desuden, at selve festivalen rykkes fra den 11.-12. juni til den 13.-14. august. Ekspertgruppen, der skulle komme med anbefalinger til afholdelse af festivaler til sommer, havde på daværende tidspunkt ikke fremlagt deres konklusioner endnu.

Det har de nu, og efter at have læst rapporten holder Bent Frandsen fast i, at det var den rette beslutning at udskyde festivalen til sensommeren.

- Det (anbefalingerne red.) er det, jeg frygtede, siger han og fortsætter:

- Jeg ved bare, at jeg ikke kan gå tilbage til mine kunder og sige, at det er en anden oplevelse, I får, end den I har købt billetter til.

Den oplevelse håber han til gengæld at kunne give gæsterne til august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce