Annonce
Melfar Posten

Herskind inviterer indenfor i virtuelt galleri

Jacob Herskind er som altid fuld af gode idéer - også selv om coronaen spænder ben for mange sjove ting. Han inviterer indenfor i sit virtuelle galleri i den kommende weekend. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Fønsskov: Når landet må lukke ned og døre smækkes og låses til teatre og gallerier, så må kulturen snige sig ind ad bagtrappen.

Jacob Herskind deltager med sin udstilling 1202 | 2021 netop på den galej.

Hans sædvanlige salonudstilling fra Fønsskov-atelieret viser han denne gang digitalt og direkte til din skærm i din egen stue. Du følger værker blive færdiggjort frem til selve ferniserings-gallashow, og derefter hvordan det går under hele udstillingen.

Der er billeder, der vil interessere lokale fra Middelfart. Der er fisk fra Lillebælt og verdenshavene, der er fugle ved Odense Å. Jacob Herskind viser dig vikinger og et stort lærred med dronning Grethe og hendes Majestæt, Hans. Og der er Catwalkdamer i utopiske gevandter. Stenskulpturer skabt af bæltets vandkantsten.

Kunstneren vil have os til at smile midt i pandemien. Med en fuld visuel oplevelse af kunstudstilling du bare kan følge hjemme fra din egen skærm. Du kan starte med at følge udstillingen 1202 | 2021 lige nu og følge med helt frem til udgangen af februar . Klik dig ind på jacobherskind.dk og meld dig til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce