Annonce
Melfar Posten

Heste, dans, musik og teater skaber liv i vandkanten

”Visioner fra Vandkanten” er en unik og nærværende kulturoplevelse. Foto: PR-foto

Brenderup / Middelfart: Kulturkaravanen "Visioner fra Vandkanten" rejser langs kysten fra Møn til Vendsyssel. Om bord er skuespillere, dansere og musikere fra Danmark, Polen, Frankrig og Letland, der gøres selskab af hestevogne, kuske og flydende scener.

I juni kommer hestekaravnen forbi Nordvestfyn.

Onsdag den 2. juni er der holdt i Brenderup. Fra klokken 16-17 vil der være parade gennem byen samt forestilling og happening foran Brugsen. Senere på aftenen klokken 19.30 vil der være åbent hus på Brenderup Højskole, hvor alle er velkomne til at byde ind med fortællinger og sange til aftenens møde med karavanen.

Annonce

Torsdag den 3. juni bevæger karavanen sig videre til Middelfart. Her vil der klokken 16 være parade gennem gågaden og musik på torvet. Klokken 16.30 vil danseteaterforestillingen "ud i vinden" spille på KulturØ-pladsen.

Voksne skal vise coronapas til forestillinger og åbent hus-arrangement.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Lav selv stearinlys og brugkunst

Melfar Posten

Trine og Mette ville sælge blomster - så kom der et renseri oven i: - Vi tænkte, det her kommer vi aldrig til at fatte en hat af

Melfar Posten

Vi maler byen grøn

Annonce