Annonce
Melfar Posten

Hindsgavl 100 år: Kom til indvielse af Hindsgavlstien

Hindsgavl Borg Banke. Arkivfoto: Sofie Secher Karlsen

Middelfart: I anledning af fejringen af 100-året for Middelfart Kommunes køb af Hindsgavlhalvøens jorde er Hindsgavlstien for første gang blevet indtegnet på et kort, og på lørdag den 29. maj indvies vi ruten.

Middelfart Museum og kommunens naturvejledere vil fortælle om Hindsgavlhalvøens natur og kulturarv, og du kan komme ud og lytte med.

Mellem klokken 10 og 12 kan du besøge fire fortælleposter. Ved Vasnæs Batteri og Gl. Slot vil Middelfart Museum fortælle om vores kulturarv. Middelfart Kommunes naturvejledere vil berette om selve dyrehaven ved låge nummer 31 og om vandet omkring Hindsgavlhalvøen ved Middelfart Roklub.

Annonce

Hvert kvarter starter en ny fortælling igen, den varer cirka syv minutter. Herefter kan du fortsætte din tur. Det er ikke nødvendigt at gå hele ruten for at deltage. Du er også meget velkommen til at nøjes med at besøge de enkelte poster.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Bøder er ikke den eneste grund til at sænke farten på vandet: Marsvin kan blive forstyrret af motorstøj 500 meter væk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Den store dag blev udskudt tre gange: Efter over et års forsinkelse blev Valdemar konfirmeret som den sidste fra sin klasse

Melfar Posten

Jublende restaurantejer sælger mere end 100 schnitzler om dagen på Nørre Aaby Station: - Det har været totalt overvældende

Annonce