Annonce
Melfar Posten

Hindsgavl Slot måtte aflyse ballet og festival: Nu er et nyt sommerprogram klar

Som gæst på Hindsgavl Slot kan man lægge sin båd til på stedets egen bådbro og gå ad græsplænen op til slottet. Foto: Rasmus Henriksen
Hindsgavl Slot måtte som konsekvens af coronavirussen aflyse en række kulturarrangementer. Nu er hotel- og konferencestedet klar med et nyt sommerprogram til deres gæster.
Annonce

Middelfart: Dette års sommerprogram på Hindsgavl Slot havde blandt andet Verdensballetten på plakaten og endnu en udgave af Hindsgavl Festival.

Men så kom corona og aflyste det hele. Pludselig stod hotel- og konferencestedet med en væsentligt tyndere aktivitetskalender, og de ansatte måtte derfor gå i tænkeboks.

Det er der for nylig kommet en ny aktivitetskalender ud af, der er præsenteret på slottets hjemmeside. Det har været med i overvejelserne, at mange danskere, der er vant til at rejse udenlands, hvor der sker noget mere på deres ferie, i år vil holde ferie i Danmark, fortæller Trine Bang Skou-Nielsen, salgsdirektør hos Hindgavl Slot.

- Vi har planlagt aktiviteter til vores sommergæster, der kommer på ophold fra den 21. juni og frem til 16. august, med udgangspunkt i, at gæsterne der plejer at besøge Hindsgavl Slot er meget glade for naturen og sætter pris på roen og freden.

- Derfor er det guidede gåture både i dyrehaven og omkring slottet, hvor en fra Middelfart Museum kommer og laver en historisk rundvisning. Vi har marsvinegåture, hvor man går langs kysten og en naturvejleder fortæller hele historien om marsvinene og marsvinejægerne. Vi har sejlture i forskellige udformninger fra vores egen bådbro. Og så har vi har en aftale med keramikmuseet Clay, der laver en rundvisning udelukkende for vores gæster, siger Trine Bang Skou-Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce