Annonce
Melfar Posten

Hold da op en oplevelse, gode historier alle vegne og mange mange tak: Det siger avisens journalister om decembers 10-10-tur

I de første to uger af december rejste hele avisredaktionen på Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart ud i kommunen og lavede historier fra både brugs, museum og kro. Her midt i slikafdelingen i Dagli'Brugsen i Brenderup. Foto: Sofie Secher Karlsen
Vi på redaktionen har brugt de seneste to uger på at spørge jer læsere, hvad vi skal skrive mere om, hvilke emner vi bør tage fat på og hvordan vi som lokalt medie kan blive ved med at være relevante. Her er et udpluk af noget af det, vi selv har taget med tilbage til Havnegade:
Annonce

.

Daniel Kofoed, journalist

Daniel Kofoed, journalist. Foto: Sofie Secher Karlsen

- Hold da op, hvor har det været en oplevelse at producere den lokale journalistik fra klapstole, langborde, bag kølediske, til fællesspisning og fællessang og andre sjove og spændende steder de sidste to uger. Turen har virkelig været en øjenåbner for alt det engagement, der er rundt i lokalsamfundene. Tak for alle jeres mange gode historier og input - både ris og ros.

Mia Harm Madsen, journalist

Mia Harm Madsen, journalist og tovholder på Melfar Posten. Foto: Sofie Secher Karlsen

- På denne tredje tur rundt i vores kommune har jeg endnu en gang fået sat en fed streg under, at der er gode historier alle vegne. Fordi I giver jer tid til at snakke med os, fordi I giver lidt af jer selv, fordi I gerne vil os. Hvor er det en dejlig fornemmelse, at vi er velkomne i virksomheder, foreninger, forretninger. At I, læsere, også har lyst til at møde os.

- Vi bruger jo alle vores arbejdstimer på at skrive om jer, og det er ikke altid nemt at vide, om det rent faktisk bliver læst, eller om det har betydning for jer. Det kan vi høre, når laver redaktion fra et åbent og offentlig tilgængeligt sted, at det har det. Og hvor er det dejligt. Så giver det lyst til at klø ekstra på. Jeg glæder mig allerede til næste 10-10-tur til juni.

Sofie Ejlskov Hugger, journalist

Sofie Ejlskov, journalist. Foto: Sofie Secher Karlsen

- Det har gjort særligt indtryk på mig, hvor stor og ganske smittende en kærlighed borgerne i de forskellige lokalområder har til det sted, de bor. Det er samtidig noget af det, der skaber de gode traditioner, som vi gennem 10-10-turen har fået lov til at være en del af. Her tænker jeg blandt andet på sangaftenen i Husby Forsamlingshus, fællesspisningen på Samsted og på Fjelsted Skov Kro, der bød os og læserne på en fortælling om stedets 40 år lange historie. Tak, fordi vi måtte komme indenfor.

Sofie Secher Karlsen, journalist

Sofie Secher Karlsen, journalist. Foto: Mia Harm Madsen

- En af de ting jeg tager med mig fra denne tredje 10-10-tur er en bekræftelse i, at vi som lokalt medie stadig kan være relevante for vores læsere - vi er bare begyndt at være det på en ny måde. Jeg er samtidig endnu en gang glædeligt overrasket over, hvor mange der rent faktisk griber chancen og dukker op i Dagli'Brugsen, på skolen eller i den lokale butik og møder avisen med både ris, ros og ikke mindst gode ideer til historier, vi skal kaste os over. Tak for det.

Jan Bonde, lokalredaktør

Jan Bonde, lokalredaktør.

- Som redaktør er det vigtigste for mig de relationer, vi som medie kan bygge med de mennesker, vi skriver om.

- Jeg kan leve længe på oplevelsen af, at det betyder noget - både for journalistikken og for læserne - når avisen slår sig ned et sted en hel dag og tager imod idéer, ris og ros. Vi får vores lokalområde helt ind under huden, hvor det hører hjemme.

Søren Gottwald, journalist

Søren Gottwald, journalist

- Det var en fantastisk Café Stiften, da familien på Fjelsted Skov onsdag (ll. december) fortalte om og gav smagsprøver på, hvilken utrolig udvikling stedet har været igennem de sidste 40 år. Aftenen var til stor fornøjelse for både avisens læsere, som havde meldt sig til, samt Polle og hans to sønner. Den kastede desuden en læsværdig reportage af sig i Fyens Stiftstidende dagen efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Gå dig glad om torsdagen

Annonce