Annonce
Melfar Posten

Hvor inviterer du gæster på ferie?

Melfar Postens redaktør, Jan Bonde, bor et lille stenkast fra én af Middelfart Kommunes største turiststtraktioner. Og i denne uge har avisen besøøgt netop Humlemagasinet i Harndrup. Men der er også mange andre gode steder at tage hen. Hjælp gerne med at fortælle om din egen ferieperle. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce

Kære læser

Ugens indgangsbøn begynder med en undskyldning. For hvis du sidder med din papiravis i hænderne, så har du formentlig oplevet, at den er dumpet senere ned i postkassen, end du er vant til. Vi har i de seneste par uger annonceret for, at udgivelsesdagen af din lokale ugeavis skifter fra tirsdag til onsdag – og at omdelingen af avisen dermed skifter til onsdag og torsdag.

Uheldigvis har vores distributør ændret på starttidspunktet for den nye udgivelsesdag, så ændringen er trådt i kraft allerede i denne uge – og det har vi ikke kunnet nå at forberede dig på.

Undskyld.

Måske trænger vi i virkeligheden bare til ferie. Og den ferie kan i år meget vel komme til at foregå helt lokalt. Hen over sommeren arbejder vi målbevidst på en artikelserie, der præsenterer de lokale turistmål og gode tips til, hvor man kan finde fine ferieoplevelser på Fyn.

Vi bringer historierne i den lokale ugeavis, men vi bringer dem også i Fyens Stiftstidende, så vi på den måde får de nære ferietips ud til et bredere, fynsk publikum.

Lige nu kører vi på facebooksiden Vores Middelfart – og de andre fynske lokalredaktioners facebooksider – en konkurrence, hvor du kan lægge billeder op af dine egne tips til lokale ferieperler. Sammen med en kort tekst inspirerer du dermed alle os andre – og deltager i konkurrencen om præmier til fynske events og attraktioner. Tjek det ud.

Tiltaget har også fået os på redaktionen til at tænke over, hvor vi egentlig selv tager vores gæster hen, når vi skal vise dem noget af det, vi er stolte af lokalt. Eller bare pege dem i retning af en god oplevelse. Selv bor jeg blot et rødt snoreklip fra Humlemagasinet i Harndrup, så det er et oplagt sted for mig at pege gæster mod. Og i denne uges avis har vi været på besøg netop dér.

Men det er også sjovt at udforske lokalområdet ved at køre blot nogle kilometer væk fra de hjemlige stier. Forleden fandt vi vej til Lillebæltstien ved Svenstrup Strand og fulgte den nogle kilometer. En fed og meget fredfyldt naturoplevelse, som jeg klart kan anbefale. Jeg skulle hilse fra hunden Luna og sige, at også hun var vild med turen.

Deltag gerne i facebookkonkurrencen. Og glæd dig til en sommer fyldt med ferietips.

Både lokalt og lidt længere væk.

God læselyst - nu om onsdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce