Annonce
Melfar Posten

I festugen åbner otte gallerier i Middelfart dørene til "Flyt dig rundt"

Otte gallerier i Middelfart deltager i Festugen torsdag den 29. august med arrangementet "Flyt dig rundt", hvor der kl. 16-22 er åbent hus hos gallerierne - således også i Galleri Chris på Assensvej, hvor man kan se Peter Chris' arbejder. Privatfoto
Annonce

Middelfart: Torsdag den 29. januar klokken 16-22 deltager otte gallerier i Middelfart i arrangementet "Flyt dig rundt - i Middelfarts gallerier" i forbindelse med Trekantområdets Festuge. Gallerierne holder aftenåbent og sørger for en ekstra hyggelig stemning med levende lys og nye spændende kunstværker.

Gallerierne drives alle af lokale kunstnere, så man får mulighed for at se, hvor kunstværkerne bliver til. Der vil også være særlige tilbud i anledning af festugen.

Titlen "Flyt dig rundt" er også tema for festugen, så gallerierne Atelier Galleri 5 i Smedegade, Galleri Babusjka i Knorregade, Galleri LeArt i Algade, Galleri Ekander i Algade, Galleri Chris på Assensvej, Galleri Engholm i Elmegade, Galleri Livstræet på Blindebomsvej og Galleri Hindhede på Brovej håber, at mange vil "flytte sig rundt" og besøge gallerierne, hvor man byder velkommen med en snak om kunst og en lille forfriskning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce