Annonce
Melfar Posten

Idrætspriser omsider overrakt: Bastian og Ulrik blev hædret på rådhuset

Ulrik Knudsen (tv) og Bastian Pedersen (th) blev onsdag aften hædret i byrådssalen i Middelfart, efter at corona i flere omgange har udskudt prisoverrækkelsen, der skulle have fundet sted i foråret. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Middelfart Kommune kunne med bobler og kransekage på rådhuset endelig hædre "årets ungdomstalent" og "årets frivillige idrætsleder".
Annonce

Nordvestfyn: Middelfart Kommunes hædring af idrætsfolk blev onsdag afviklet under lidt særlige omstændigheder på rådhuset.

Uddelingen af prisen som "årets ungdomstalent" og "årets frivillige idrætsleder" skulle traditionen tro have været afholdt ved en større fest i foråret. Som med så meget andet spændte coronapandemien ben for de planer, og onsdag modtog de to vindere så deres priser under en mindre fejring på rådhuset, hvor kun vindernes nærmeste kunne være til stede grundet restriktionerne.

Det var dog stadig to glade idrætsfolk, der kunne lade sig hylde med kransekage, bobler og taler af borgmester Johannes Lundsfryd (S).

Vinderen af prisen som "årets frivillige idrætsleder" blev præsenteret først. Det blev Ulrik Knudsen der, siden han flyttede til Nørre Aaby i 80'erne, har trænet unge mennesker i kampsport i Nørre Aaby Brydeklub. Om begrundelsen for tildelingen af prisen sagde Johannes Lundsfryd (S) i sin tale:

- Ifølge Nørre Aaby var der ingen brydeklub i byen, hvis det ikke var for dig, sagde han og lagde blandt andet vægt på Ulrik Knudsens evne til at tiltrække nye medlemmer til klubben.

Men også Ulrik Knudsens åbne arme over for medlemmer, der er gået gennem svære tider, fik ord med på vejen.

- Du og din kone har ikke stået tilbage for at engagere jer personligt over for brydere, der måtte have brug for det, sagde Johannes Lundsfryd.

Annonce

En ydmyg verdensmester

Prisen for "årets ungdomstalent" blev overrakt til den unge speedwaykører Bastian Pedersen.

Bastian Pedersen havde i 2019 et vildt år med mange store sportslige triumfer. Han kørte sig til sejr i verdensmesterskabet i 85cc-klassen, blev udtaget til speedwaylandsholdet og blev kåret som "årets stjerneskud" af Dansk Motorunion for at nævne et par af successerne.


Du og din kone har ikke stået tilbage for at engagere jer personligt over for brydere, der måtte have brug for det.

Johannes Lundsfryd (S) i sin tale til Ulrik Knudsen


Johannes Lundsfryd priste i sin tale Bastian Pedersen for talentet og evnen til at bevare ydmygheden trods den store succes.

- Jeg ved, at dine forældre er pavestolte af dig, og det tænker jeg, at der er en hel kommune, der er, lød det fra borgmesteren til Bastian Pedersen.

Med prisen fulgte et diplom, blomster og 2500 kroner.

Bastian Pedersen fik overrakt prisen som "årets ungdomstalent" efter et 2019, hvor han vandt flere store triumfer som speedwaykører. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Ulrik Knudsen fik overrakt prisen som "årets frivillige idrætsleder" for sit engagement i Nørre Aaby Brydeklub. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Melfar Posten

Mød The Potmaster på Clay

Annonce