Annonce
Melfar Posten

Indstil din kandidat til Klimastafetten

Nu kan du indstille din kandidat til 'Klimastafetten'. Foto: Claus Fisker
Annonce

Nordvestfyn: Igen i år hylder Middelfart Kommune klimaildsjæle og grønne initiativer med den såkaldte 'klimastafet'.

Klimastafetten gives til personer, virksomheder, foreninger eller organisationer, der inspirerer til klimavenlige tiltag. I år gives to forskellige stafetter. Én til et projekt, virksomhed eller forening. Og én til "årets klimafighter".

Har du en kandidat i tankerne, skal sende din indstilling til mail Christa.Boisen@middelfart.dk senest den 6. januar klokken 12.

I indstillingen skal du blandt andet begrunde, hvad din kandidat har gjort for klimaet. Det kan være alt fra at have nedbragt udledning af drivhusgasser til at udbrede læring om klimarelevante emner.

Læs mere om klimastafetten på www.klimalaboratoriet.middelfart.dk/klimastafetten.

I 2019 var det Jan Jacobsen og Ole Bo Laursen, mændene bag initiativet Grøn Vedvarende Energi, der fik overrakt Klimastafetten. Året før var det Føns Nærvarme. Blandt de nominerede har været Sol over Brenderup, Growtech, Brenderup Højskole og Green Light A/S og Lillebæltskolen.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce