Annonce
Melfar Posten

Interiør i gågaden: Living by Kolster har åbnet pop up-butik

Living by Kolster er rykket til Middelfart for en stund. Indehaveren af interiør-butikken Ann Kolster har nemlig åbnet en pop-up butik i Algade. Foto: Living by Kolster
Pyntepuder, brugskunst, sengetæpper, senge, borde og sofaer er nogle af de ting, man har kunnet købe hos Living by Kolster i Ejby. Nu kan man også hente ting til hjemmet fra Living by Kolster i Middelfart by.

Middelfart: Living by Kolster er rykket til Middelfart -  i hvert fald for en stund. Indehaveren af interiør-butikken har nemlig åbnet en pop up-butik i gågaden i Middelfart.

Living by Kolster åbnede pop up-butikken for at få mere plads til butik, udtaler indehaveren Ann Kolster. For selvom Living by Kolsters lokaler i Ejby rummer næsten 300 kvadratmeter, var der ikke meget plads til at have en butik.

- I Ejby er det mere et showroom. I Middelfart er det en decideret butik, fortæller Ann Kolster.

Annonce

En finger i jorden

Men Ann Kolster ville også afprøve, hvordan det er at have butik i Middelfarts gågade. Indtil videre oplever indehaveren af Living by Kolster, at pop up-butikken har fået stor opbakning fra lokalområdet.

- Folk har været rigtig flittige til at lægge vejen forbi butikken, siger Ann Kolster.

- Der har været en del folk inde, som har kommenteret, at det er en lækker butik med fede og anderledes varer. Det er jo altid rart at få at vide, griner hun.

Ann Kolster oplever dog også, at det er en anden målgruppe, som kommer forbi den midlertidige butik i Middelfart.

- Kunderne, som kommer forbi Living by Kolster i Ejby, kender allerede til os. Hver gang de lægger vejen forbi os i Ejby, så har de besluttet det i forvejen. De ved, at vi ligger der. I Middelfart er besøg fra kunderne ofte lidt mere impulsivt. Så er de lige gået en tur gennem gågaden, set vores varer i vinduet og så taget et smut ind. Der er flere unge mennesker, som besøger os nu, fortæller indehaveren.

Annonce

Kolster i Tyskland

I pop up-butikken i Algade 72 kan man finde alverdens ting til hjemmet. Og så kan man også købe varer, som er af Living by Kolsters eget design.

- Vi kommer til at teste vores designs i butikken i Algade. Så kan vi se, om der er interesse for det, fortæller Ann Kolster.


Det er jo egentlig op til kunderne, om vi skal fortsætte med at have butik i gågaden.

Ann Kolster


Og det tyder det på, at der er. Under pop up-butikkens åbningsweekend kom en tysk turist forbi. Turisten viste sig at være forretningsmand og var interesseret i varerne af Living by Kolsters eget design i sådan et grad, at han gerne vil indgå i et samarbejde med Living by Kolster med intentioner om at sælge varerne i sin forretning i Hamborg. Den tyske forretningsmand svinger forbi Middelfart denne weekend for endeligt at færdiggøre aftalen.

- Det er jo vildt fedt, hvis det kan lade sig gøre. Især fordi det er vores egne designs. Vi krydser fingre, smiler Ann Kolster.

Annonce

Weekend-kampagner

Pop up-butikken er åben til og med december. Om Living by Kolster bliver i lokalet, vides ikke endnu.

- Det er jo egentlig op til kunderne, om vi skal fortsætte med at have butik i gågaden, siger Ann Kolster.

Pop up-butikken i Middelfart kører kampagner hver uge, hvor der bliver sat fokus på en speciel slags varer - til gode priser, mener Ann Kolster. Denne weekend kører Living by Kolster pude-kampagner, hvor der er halv pris på alle pyntepuder.

For at følge med i Living by Kolsters kampagner, kan man holde øje med butikkens Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Hør om Årets Bøger

Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Melfar Posten

Lav selv stearinlys og brugkunst

Melfar Posten

Vi maler byen grøn

Annonce