Annonce
Melfar Posten

Italiensk tandlæge i Ejby drager til hjemlandet: Tandlæge med ungarske rødder overtager

Letterio De Fransiesco (th) overdrager sin klinik til Tibor Fabian, som i forvejen ejer en tandklinik i Odense. Privatfoto
Efter blot tre år som ejer af tandklinikken i Ejby vender Letterio De Fransiesco hjem til Italien. Han har solgt klinikken til Tibor Fabian, der stammer fra Ungarn, men allerede driver klinik i Odense.
Annonce

Ejby: Januar 2020 bliver en mærkedag for tandklinikken i Ejby. I 2016 flyttede Letterio De Fransiesco til Danmark for at blive ejer af Ejby Tandklinik. Nu forlader han landet og overdrager klinikken til Tibor Fabian, som i forvejen ejer en tandklinik i Odense.

Letterio De Fransisesco tog for godt tre år siden et intensivt sprogkursus for at få en stor drøm til at gå i opfyldelse; at eje en tandklinik i Danmark. Han har været glad for at være i Ejby, men familiemæssige omstændigheder betyder, at han er nødt til at flytte tilbage til sin barndomsby i Italien sammen med sin kone, fortæller han. Her har han fundet en klinik, han kan overtage.

Annonce

Personalet er så vigtigt

Letterio De Fransiesco har været meget glad for, at personalet fortsatte med ham, da han overtog klinikken.

- Vi har været et godt team, siger Letterio De Fransiesco i en pressemeddelelse og forklarer, hvor vigtigt det er, når man er tandlæge at kunne arbejde godt sammen med sine tandplejere og klinikassistenter.

Klinikken skal overtages af Tibor Fabian, som oprindeligt er fra Ungarn. Han ejer i forvejen Tandklinik Fabian i Odense S og erklærer, at han ser frem til møde alle de patienter, som Letterio De Fransiesco taler så godt om.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce