Annonce
Melfar Posten

Jens Christian Tangbæk skifter til bilbranchen

Jens Christian Tangbæk. Pr-foto

Nyt job: Selected Car Group i Middelfart ansætter pr. 1. august Jens Christian Tangbæk som ny chief commercial officer (CCO).

Tangbæk kommer fra en stilling som investeringsdirektør i Danske Bank og har mange års erfaring med udvikling af investeringsområdet inden for private banking.

Tidligere har han haft ansættelse i blandt andet Jyske Bank og Sydbank, hvor han også har arbejdet tæt med bankernes mest formuende kunder.

Annonce

I Jyske Bank stod Tangbæk i spidsen for udviklingen af det succesfulde Private Banking koncept. Som regionsdirektør i Danske Bank havde han ansvaret for 120 medarbejdere fordelt på fire finanscentre, og senest som investeringsdirektør var han ansvarlig for indtjeningen på investeringsområdet i Private Banking Danmark.

Jens Christian Tangbæk indtræder i Selected Car Groups (SCG) direktion og får ansvaret for SCGs ambitiøse vækststrategi indenfor alle tre forretningsben, der inkluderer leasing-, investerings- og unikke samlerbiler fra nogle af verdens førende og mest anerkendte bilproducenter.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Lav selv stearinlys og brugkunst

Melfar Posten

Trine og Mette ville sælge blomster - så kom der et renseri oven i: - Vi tænkte, det her kommer vi aldrig til at fatte en hat af

Melfar Posten

Vi maler byen grøn

Annonce