Annonce
Melfar Posten

Jesus Christ: Oasecafé om Jesus

Statue af Jesus. PR-foto
Annonce

Middelfart: I december fejrer vi Jesu fødsel. Vi kalder det bare jul. Men hvem var ham Jesus egentlig? Måske kan Kasper Bro Larsen, lektor i teologi og forfatter til Tænkepausen Jesus, svare på det, når han onsdag den 2. december klokken 16 gæster Oasen på KulturØen for at gøre deltagerne klogere på skikkelsen Jesus.

Kasper Bro Larsen er lektor i teologi ved Institut for Kultur og Samfund på Aarhus Universitet. Han tager udgangspunkt i Tænkepausen Jesus, som er en del af den populære Tænkepause-serie, der udgives af Aarhus Universitetsforlag.

Samtlige bøger i serien er på 60 sider, og de er alle skrevet af forskere, som i et letfatteligt sprog og med konkrete eksempler redegør for deres forskning, så alle kan være med.

Foredraget er gratis, men det er nødvendigt at have billet. Du kan bestille en gratis billet på www.middelfartbibliotek.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce