Annonce
Melfar Posten

Jobnyt: Middelfart Kommune henter tidligere rådmand ind som stabschef

Steen Møller er Middelfart Kommunes kommende stabschef. PR-foto
Det bliver 52-årige Steen Møller, der 1. august tiltræder stillingen som chef for Middelfart Kommunes centrale stab.
Annonce

Nordvestfyn: Blandt 42 ansøgninger har Middelfart Kommune nu fundet frem til kommunens kommende stabschef, der trækker i arbejdstøjet 1. august.

Valget er faldet på 52-årige Steen Møller, der de seneste to år har arbejdet som selvstændig rådgiver og konsulent, og som gennem mere end seks år har været rådmand i to forvaltninger i Odense Kommune. Derudover har Steen Møller otte års erfaring som leder i det private erhvervsliv, skriver Middelfart Kommune i en pressemeddelelse.

Han kommer dermed til at stå i spidsen for staben, som omfatter HR, Jura, Kommunikation samt udviklingskonsulenter, borgmesterkontoret, IT-afdelingen og turismeområdet, hvilket kommunaldirektør Willy Feddersen ser frem til.

- Med sin stærke faglighed og omfattende erfaring i det kommunale regi er Steen et stærkt kort for Middelfart Kommune. Han kommer med en alsidig baggrund og har arbejdet med de fleste af de opgaver, som staben arbejder med. Dermed er vejen banet for udviklingen af en endnu stærkere stab, som understøtter hele kommunen, siger Willy Feddersen i pressemeddelelsen.

Selv ser Steen Møller jobbet som stabschef som en fantastisk mulighed.

- Der er et fantastisk engagement og store ambitioner i Middelfart Kommune, som sammen med evnen til at opnå resultater har fascineret mig. Jobbet som stabschef er en fantastisk mulighed for at omsætte mine erfaringer til konkret udvikling både internt i Staben og i hele kommunen. Jeg glæder mig derfor til at komme i gang med jobbet som stabschef og engagere mig i Middelfart Kommune, siger den kommende stabschef Steen Møller.

Ud over erfaringen fra den private og offentlige sektor har Steen Møller været formand i en række bestyrelser for blandt andet Odense Zoo, Trafikselskabet Fynbus og Nordatlantisk Hus.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce