Annonce
Melfar Posten

Jul i Ejby: Håndbold med nissehuer på

Alle spillere havde selvfølgelig nissehuer på. Foto: Mia Harm Madsen
Mere end 300 af de mindste håndboldspillere gav den gas til julestævne i Ejby lørdag.
Annonce

Ejby: Julen kan fejres på mange måder, og for de mindste håndboldspillere i GV Ejby var lørdagen fuld af highfives, mål, tilråb, klapsalver og lidt mandarinduft her og der. For andet år i træk var GV Ejby vært ved FHFs julestævne, hvor mere end 300 børn fra U5 til U8 mødtes for at spille mod hinanden. Uden vindere, uden point, men med nissehuer og for hyggens og samværets skyld.

- Vi ved, at folk har decembertravlt, men de har ikke mere travlt, end at de gerne vil være med her, fortæller Louise Rasmussen, der er formand for GV Ejby.

Sidste år blev klubben i Ejby kåret som den klub på Fyn, der holder de bedste børnestævner.

- Og det forpligter jo lidt, siger hun og griner.

Derfor har klubben været ude for at finde lokale sponsorer, der kunne hjælpe med nogle lækkerier og lidt proviant til de mange børn.

- Fakta i Brenderup og Gelsted, Rema 1000 i Ejby, SuperBrugsen i Ejby og GJ Coating har sponsoreret frugt og juice. Ejby Hallen sponsorerer kaffe og the hele dagen igennem. Og så er vi så heldige at have en hal, der vil være med til det her, og så har vi lyst til at gøre det, når lokalsamfundet bakker op, siger hun.

De unge håndboldspillere kommer fra hele Fyn, og stævnet i Ejby var ét af flere julestævner, der blev afviklet under FHF lørdag.

Der blev hverken talt point eller kåret vindere. Spillet var ene og alene for hyggens og sammenholdets skyld. Foto: Mia Harm Madsen
Alle giver High-five, når der spillesi Ejby. Sådan er det bare. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce