Annonce
Melfar Posten

Kære læser: Du ønskes et godt og håbefuldt nytår

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart. Foto: Søren Gylling
Annonce

Normalt plejer december ikke at være en måned, man ser frem til at vende i kalenderen.

Men lige præcis i år er nytåret med til at sætte et forløsende punktum og markere begyndelsen på et år, hvor coronapandemien forhåbentlig kommer til at fylde lidt mindre end i det forgangne.

Jeg ved godt, det er tidligt at sige. De første vacciner er knap landet, og mange steder slås man stadig hvis ikke endnu mere med de store konsekvenser, covid-19 har ført med sig. Men vi er nødt til at håbe, ligesom vi skal hjælpe hinanden alt, hvad vi kan, i den her særligt mørke og frustrerende tid.

De nye og nødvendige restriktioner, der skal sikre, at der er styr på smittespredningen, fører mange ubærlige dilemmaer med sig.

Mange har måttet undvære deres kære i juletiden, enten for at beskytte dem eller beskytte sig selv. Eller for at gøre deres for, at pandemien holdes i skak i lokalområderne såvel som i resten af verden.

Det bliver jeg ked af det, når jeg tænker på. Jeg håber, at I, der står i den situation, er kommet vel igennem juledagene. Ligesom jeg gør det for andre, der af forskellige årsager står i en svær situation i julen.

I samme omgang vil jeg sende et skud ud til alle vores handelsdrivende, der er med til at få hjulene til at dreje rundt. Mange steder er lyset helt slukket i disse dage. Vi bør huske at støtte de lokale forretninger og virksomheder, så de kan åbne igen med fuld styrke i det nye år.

Her på redaktionen bliver 2021 endnu et år, hvor der sker store ting og sager. Vi begynder i januar med vores flytning fra Havnegade og til den gamle politistation, hvor vi får spritnye og større lokaler at lade journalistikken udspringe fra.

Samtidig bliver det mit første år som lokalredaktør, og det er jeg sørme spændt på. Jeg håber, at jeg gennem året når at være i dialog med rigtig mange af jer. Jeg vil så gerne høre, hvad I mener om det, vi laver, og hvad I synes, vi bør være bedre til.

Jan Bonde har gjort det fremragende som lokalredaktør de senere år, hvor især Byens Bedste-kampagnen har fået flyvehøjde, og Melfar Posten er blevet en større avis med mere unikt indhold fra hele kommunen.

Samtidig har han sammen med resten af redaktionen, hvor jeg også har befundet mig en del af tiden undervejs, skubbet journalistikken i en mere konstruktiv og involverende retning.

Det har jeg ikke tænkt mig at gøre op med. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at vi kun bliver dygtigere til at dække Nordvestfyn på en måde, der er med til at gøre kommunen til et endnu bedre sted at være.

Det kan være svært i en coronatid, der medfører mange begrænsninger. Eksempelvis kan vi ikke mødes til de fysiske læsermøder, der for mig har en rigtig stor værdi.

Jeg lover, at de vender tilbage, så snart det kan lade sig gøre. Og popper der pludselig en god idé frem under nytårsmiddagen eller fyrværkerishowet, så send den endelig til mig, så jeg kan tage den med i puljen.

Jeg håber, I alle får en aften, der først og fremmest vil blive til kære og sjove minder.

Rigtig godt nytår.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce