Annonce
Melfar Posten

Kaptajn Kildemand kørte point hjem til Team Fjelsted

Team Fjelsteds kaptajn Peter Kildemand var i hopla i grundseriens sidste match. Kildemand kørte hele 15 point hjem til Team Fjelsted i udematchen imod Grindsted. Arkivfoto: Nicolai Lund
Annonce

Speedway

Metal Speedway League

GSK Liga - Team Fjelsted 42-42

Topscorer: Peter Kildemand med 15 point

Team Fjelsted sikrede sig det ene point i udematchen imod Grindsted, der samtidigt var den sidste match i denne sæsons grundserie. Team Fjelsteds kaptajn Peter Kildemand var mere end stærkt medvirkende til, at Team Fjelsted kunne få point ud af matchen i Grindsted.

Intet mindre end 15 point kørte kaptajnen hjem til Team Fjelsted, der samtidigt tager et bonuspoint grundet, at de er bedre indbyrdes end Grindsted efter sejren på 43-41 over dem i Fjelsted for lidt over en uge siden.

Efter at have været bagud i det meste af matchen kom Team Fjelsted tilbage efter at have været nede i sækken ved stillingen 30-18 til Grindsted. Peter Kildemand gik forrest på dette tidspunkt og hev heatsejre hjem i hans sidste fire heats. Frederik Jakobsen og Aleksandr Loktajew havde begge en godkendt aften, hvor de hver især kørte 11 point hjem til Team Fjelsted.

Annonce

Semifinale i vente

Selvom det var en godkendt afslutning på grundserien for Team Fjelsted, så betød det pointmæssigt ikke det store. Inden matchen i Grindsted var Team Fjelsted sikre på at ende på ligaens femteplads, hvor de endte med 10 point efter 10 kørte matcher. Alt i alt har Team Fjelsted skuffet en smule i grundserien, hvor det dog skal nævnes, at teamet har været hårdt ramt af skader undervejs i sæsonen. Team Fjelsted manglede Anders Thomsen til matchen i Grindsted, der stadig ikke er klar til at køre ræs på cyklen.

Team Fjelsted afventer nu hvem de skal møde i semifinalen, hvor Fjelsted både skal køre ude og på hjemmebanen ved Ridderstien. Efter de to kørte matcher sikrer det bedste team sig en plads i dette års superfinale.

- Jeg har egentlig ingen favoritmodstander at møde i semifinalen. Til gengæld ved jeg, at vi kan blive farlige for enhver, hvis vi kan holde os fri for de mange skader, vi har været plaget af i sæsonen indtil nu, sagde Team Fjelsted-holdleder Morten Svendsen inden matchen imod Grindsted til SportFyn. (Lund)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce