Annonce
Melfar Posten

Karin fra Odense er vild med Middelfart: - Jeres dejlige by og område har grebet os om hjertet

Sammen med sin kærlighedserklæring til Middelfart, deler Karin Thomsen fra Odense et udpluk af billeder, hun har taget på nogle af de mange ture til området den seneste tid. Blandt andet af broerne, Lillebælt og Hindsgavl Borgbanke. Fotos: Karin Thomsen
- Jeg sidder her i Odense og er lige ved at tude over savnet af Middelfart, skriver odenseaneren Karin Thomsen blandt andet i en digital kærlighedserklæring til Middelfart og den omkringliggende natur.
Annonce

Middelfart: Et opslag på Facebook-gruppen "Middelfart" høstede forleden en hel del opmærksomhed fra gruppens øvrige medlemmer. Opslaget, man vel nærmest kan kalde en digital kærlighedserklæring, var skrevet af Karin Thomsen fra Odense og handlede om, hvorfor lige netop Middelfart og den omkringliggende natur har vundet hende og mandens hjerte.

I opslaget beskriver Karin Thomsen , hvordan naturen omkring Middelfart får hende til at stresse af og sænke skuldrene.

- Det er stedet, jeg tænker på, når noget går mig imod, skriver hun blandt andet i opslaget, som i skrivende stund har fået mere end 300 positive tilkendegivelser i gruppen.

Karin Thomsen fortæller, at opslaget er skrevet lige fra hjertet, og hun opfordrer de mere end 12.000 medlemmer til at passe godt på deres område - et område, som hun i perioder har besøgt tre gange om ugen, og som i den grad har vundet hendes hjerte.

- I har alle noget, der er så unikt. Tak for venligheden, når I altid hilser pænt. Jeg sidder her i Odense og er lige ved at tude over savnet af Middelfart, fortsætter odenseaneren i opslaget.

- Jeres dejlige by og område har grebet os så meget om hjertet. Vi kendte ikke til området før. Det var bare en by, man kørte igennem.

Annonce

Middelfartere takker

Mange middelfartere takker Karin Thomsen for hendes fine ord, og flere opfordrer hende og manden til at rykke teltpælene op og rykke til byen.

- Skal vi flytte, så må det blive Middelfart. Uden tvivl. Så tæt på naturen, lyder svaret.


I har alle noget, der er så unikt. Tak for venligheden, når I altid hilser pænt. Jeg sidder her i Odense og er lige ved at tude over savnet af Middelfart

Karin Thomsen, Odense


Karin Thomsen har givet avisen lov til at dele opslaget fra Facebook:

"Jeg bor ikke i Middelfart, men i Odense C. Men min mand og jeg er de sidste 7 år kommet rigtig meget til Middelfart. Jeres dejlige by og område har grebet os så meget om hjertet. Vi kendte ikke til området før. Det var bare en by, man kørte igennem. Vi nyder jeres rene natur. For I er gode til at passe på jeres dejlige område. Vi lægger mærke til det, hver gang vi gæster jer. Der er handicapvenligt rundt i naturen, og det nye toilet ved den offentlige p-plads ved Gals Klint Camping. Det er jeres område, der gør, at jeg kan få det bedre. Der er ro og en så smuk natur med det hele, der får en til at stresse af og få sænket skuldrene. Nogle gange kørte vi til området tre gange om ugen, når behovet var for det. Det er stedet, jeg tænker på, når noget går mig imod. Pas godt på det <3 I har alle noget der, der er så unikt. Tak for venligheden, når I altid hilser pænt. Jeg sidder her i Odense og er lige ved at tude over savnet af Middelfart . Dyreparken, Hindsgavl Bro, De hængende Haver, broerne, skovene,  Lillebælt, der ikke må svines til. Tak, for at vi altid føler os velkomne."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce