Annonce
Melfar Posten

Kendt bagermester slår sin egen rekord: - Vi har lige landet danmarkshistoriens største romkugleordre

Carsten Bak Matthiesen, romkuglebageren fra Nørre Aaby, der netop har åbnet en ny butik i Middelfart. Arkivfoto: Mia Harm Madsen
Med de nye faciliteter i Bak's Bakery and Deli i Middelfart kan Nørre Aaby-bageren Carsten Matthiesen og hans ansatte producere flere romkugler end nogensinde.

Middelfart: En flok elever får inden længe lidt til den søde tand med hilsen fra Fyns mest kendte romkuglemester.

Bak's Bakery and Deli landede nemlig fredag en kæmpeordre på de Nørre Aaby-romkugler, der har gjort bagermester Carsten Matthiesen kendt vidt og bredt.

- Vi har lige landet danmarkshistoriens største romkugleordre, fortæller han.

Annonce

Den påstand er han sikker på, eftersom ordren med længder slår hans egen rekord, og fordi han er overbevist om, at ingen har kunnet producere romkugler i den størrelsesorden, han kan i det nyåbnede bageri i Middelfart.

Ordren lyder på 19.200 romkugler, og den kommer fra en større uddannelsesinstitution, der vil sende en overraskelse til eleverne, der kæmper med coronanedlukningen. Carsten Matthiesen ønsker ikke at offentliggøre hvilken uddannelsesinstitution, før eleverne har modtaget deres overraskelse.

Kan magte store ordrer

Den nye ordre slår dermed også Bak's Bakery and Delis tidligere rekord. Den kom så sent som tidligere i januar, hvor der landede en bestilling på i alt 6.450 romkugler.


Vi kunne ikke gøre det, inden vi kom herud. Der havde vi ikke pladsen og setuppet til det. Det har vi nu.

Carsten Matthiesen, bagermester


Ifølge Carsten Matthiesen kommer der mange større ordrer for tiden, fordi mange virksomheder bestiller til deres hjemsendte ansatte. Og Bak's Bakery and Deli har i de nye lokaler i Middelfart faciliteterne til at producere, pakke og afsende mange flere romkugler, end hvad var muligt tidligere.

- Vi kunne ikke gøre det, inden vi kom herud. Der havde vi ikke pladsen og setuppet til det. Det har vi nu, siger Carsten Matthiesen.

Bagermesteren anslår, at de 19.200 romkugler vil tage cirka tre timer at producere, hvis maskinerne kører uafbrudt. Dertil kommer noget tid med at pakke og afsende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce