Annonce
Melfar Posten

KIF Middelfart Gymnastik tilbyder to nye hold

KIF Middelfart Gymnastik tilbyder et nyt hold kaldet "naturtræning", hvor træningen forgår i naturen omkring Gamborg Fjord. Privatfoto
Annonce

Middeltfart: Hos KIF Middelfart Gymnastik er man klar til en ny sæson og introducerer i forbindelse med sæsonstarten to nye hold "naturtræning" og "svedetimen".

- Naturtræning tilbyder frisk luft, bevægelse og ophold i naturen, og det giver livskvalitet. Det kan virke afstressende, og det øger livsglæden. Derfor har vi valgt at flytte træningen ud af den traditionelle gymnastiksal og ud i naturen. Holdet henvender sig til voksne, der har lyst til at gå ture, og lave forskellige øvelser og styrketræning undervejs, fortæller Karin Larsen i en pressemeddelelse.

Naturtræning foregår omkring Gamborg og Gamborg fjord.

- Svedetimen er et hold for mænd og kvinder, fra cirka 50 år og opefter. Vi skal bruge trx-trænere, elastikker, bolde, vægte, ribber, klatrevæg, lave mave-balle-lår træning, Callanetics, fitnessaerobic, cirkeltræning og hvad vi ellers kan finde på i løbet af sæsonen. Vi kører på i 60 minutter fra 19-20 om onsdagen i gymnastiksalen på Hyllehøjskolen. Holdet ledes af Karin Larsen.

Naturtræning i KIF Middelfart Gymnastik henvender sig til voksne, der har lyst til at gå ture, og lave forskellige øvelser og styrketræning undervejs. Træningen tilpasses til deltagernes niveau. Det sociale vægtes meget højt og der træner i al slags vejr, hver anden søndag i ulige uger. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce