Annonce
Brenderup Bageri serverer klassiske kager, der har en vis volumen. Her står Lisbet Hvenegaard med én af bageriets populære kager, havregrynskagerne. Foto: Mia Harm Madsen
Melfar Posten

Kok og bager fandt opskriften på succes i de klassiske kager: - Folk kan godt lide, at man får noget for pengene

Med godt håndværk kan man drive et bageri på landet. Parret bag Brenderup Bageri har kun oplevet fremgang, siden de overtog konkursboet for 19 år siden. Og så serverer de kager af en størrelse, vi alle kan forstå.
Annonce
  • Brenderup Bageri serverer klassiske kager, der har en vis volumen. Her står Lisbet Hvenegaard med én af bageriets populære kager, havregrynskagerne. Foto: Mia Harm Madsen
  • Bageriet har flere gange måttet bygge til. Blandt andet et stort fryserum, hvor kager og brød venter på at blive bagt og solgt. Når alle hylder er fyldt, kan det rumme brød nok til en uges salg. Foto: Mia Harm Madsen
  • Lisbet Hvenegaard er indehaver af Brenderup Bageri sammen med sin mand, Kristian. Da avisen var på besøg, var bagermesteren gået hjem for at sove, mens Lisbet Hvenegaard har hold butikken åben i de tidligste og travle morgentimer. Foto: Mia Harm Madsen
Melfar Posten

Foredrag med Jesper Wung-Sung

Annonce
Melfar Posten

Erik kunne fejre 60 års jubilæum: Blev hentet i limousine og fejret af kollegaer

Annonce
Melfar Posten

Tangokoncert og milonga på Kulturøen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

200.000 kroner til fællesskab og frivillighed på Klimafolkemødet

Melfar Posten

Fælles koncert med Choir Please og vokalgruppen X-tetten

Melfar Posten

Jørgen fandt pludselig ud af, at han var beslægtet med sin genbo gennem 15 år - og med dronningen

Melfar Posten

Tip fra Bib: Genbrug – brug igen

Melfar Posten

Koncert med Erik Grip og Henrik Gunde

Melfar Posten

29 unge skaber gratis festival helt fra bunden

Melfar Posten

Afdelingsdirektør fylder rundt: - Jeg sætter en ære i, at hver dag skal være en god arbejdsdag

Melfar Posten

Foredrag om Trybrind Vig pigen

Annonce