Gelsted fået et surdejsbageri. Rasmus Petersen er kok, men har fundet en passion for surdej, og den har vokset sig så stor, at han blev nødt til at åbne et bageri.
Copy link address
Mia Harm Madsen miam@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Kokken Rasmus Petersen fik under coronanedlukningen i foråret lyst til at eksperimentere med surdej. Det blev han så god til, at han nu har åbnet bageri i Gelsted i samme lokaler som Cakevision. Bageriet har lige for tiden åbent seks dage om ugen, og Rasmus Petersen fornemmer, at der er grobund for at kunne sælge meget brød i Gelsted. Foto: Mia Harm Madsen -
Rasmus Petersen møder ind i bageriet seks dage om ugen klokken 4.30. Han bager løbende hele formiddagen, så der altid er lunt og friskbagt brød til kunderne. Foto: Mia Harm Madsen -
I Surdejsbrødet består sortimentet af boller, brød og rugbrød. Her en stak friskbagte boller. Foto: Mia Harm Madsen -
Den 28-årige surdejsentusiast tror på fremtiden med bageri i Gelsted. Han er selv vokset op i byen og er glad for, at lokale handlende har taget så godt imod ham. Foto: Mia Harm Madsen -
Rasmus Petersen har lejet sig ind hos Cakeviision, og her var alt, han skulle bruge til at komme i gang med at sælge surdejsbrød i stor skala. Foto: Mia Harm Madsen