Annonce
Melfar Posten

Kom til åbent hus på Skoleskibet Athene

Athene ved kajen. Privatfoto

Middelfart: Når Athene lægger til kaj ved Gl. Havn i Middelfart tirsdag 8. juni klokken 8 til 15, kan besøgende møde elever og uddannelseskonsulenterne Sussi Jensen og Thorbjørn Strunk fra Fiskeriskolen i Thyborøn.

Og udover dialog med de unge mennesker håber fiskeriskolen også at komme i dialog med undervisere på gymnasier og ungdomsuddannelser. For underviserne er vigtige, når det gode budskab om fiskeri skal spredes, lyder det i en pressemeddelelse.

- Det er enormt vigtigt, at vi får en god dialog med underviserne generelt. Ikke bare i forhold til at hjælpe os med at hverve nye elever, men også med henblik på at få mere viden ind på ungdomsuddannelserne omkring fiskeri og de blå erhvervs vigtighed for vores samfund, fortæller Claus Henry Hansen, forstander på Fiskeriskolen, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Bøder er ikke den eneste grund til at sænke farten på vandet: Marsvin kan blive forstyrret af motorstøj 500 meter væk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Den store dag blev udskudt tre gange: Efter over et års forsinkelse blev Valdemar konfirmeret som den sidste fra sin klasse

Melfar Posten

Jublende restaurantejer sælger mere end 100 schnitzler om dagen på Nørre Aaby Station: - Det har været totalt overvældende

Annonce