Annonce
Melfar Posten

Kom til koncert på Clay: Lyden af lerfløjter møder harpens klang

Poul Høxbro er vokset op i Fredericia. Han er en af få, der mestrer at spille på to forskellige instrumenter på samme tid

Middelfart: Søndag d. 16. maj kan man få en eksklusiv musikalsk oplevelse på Clay Keramikmuseum med fløjtenisten Poul Høxbro og harpenist Helen Davies.

Poul Høxbro stammer fra Fredericia og har specialiseret sig i middelaldermusik. Han er blevet kaldt "det lille instruments store mand" og er en af de få, der kan spille på tromme med en hånd og fløjte med den anden.

Duoen byder på en koncert i to dele, der er sammensat specielt til museet. Dels med fynske toner og dels med musik, der knytter an til museets indhold, keramik. Her vil man blive præsenteret for to typer lerfløjter: den urgamle kinesiske xun og den mere velkendte italienske okarina – her i et sjældent sammenspil med harpen.

Annonce

Koncerten finder sted i Clays café, hvorfra man kan nyde koncerten med direkte udsigt over Lillebælt. Der er gratis entré til museet fra kl. 16.

Der skal vises coronapas ved indgangen og bruges mundbind, indtil man er siddende. Koncerten er støttet af Realdanias Byd Indenfor-pulje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Annonce