Annonce
Melfar Posten

Kom til læsermøde: Bliv klogere på og diskuter avisens dækning af Middelfarts handels- og erhvervsliv

Middelfart Handel sørgede for, at gågaden i Middelfart var pyntet med balloner i anledning af genåbningen af butikkerne. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Tirsdag den 15. juni inviterer Fyens Stiftstidende i Middelfart i samarbejde med Middelfart Brobygning til fyraftensmøde.

Opdatering 15. juni: Læsermødet på Stationens Kaffebar er blevet aflyst grundet manglende tilslutning. Avisen vil derfor være til stede på kaffebaren fra kl. 10.30 til 16 i stedet.

Nordvestfyn: Hvornår er en handels- og erhvervshistorie en god avishistorie? Hvordan kan handelslivet selv hjælpe deres historier på rette vej, så de bliver grebet af redaktionen? Og hvad lægger vi vægt på, når vi dækker emnerne?

Det er nogle af de spørgsmål, som Fyens Stiftstidende og Melfar Posten ønsker at sætte fokus på på et fyraftensmøde i samarbejde med Brobygning Middelfart.

Annonce

Det sker tirsdag den 15. juni klokken 17.45 til 19, hvor vi sammen vil drøfte samarbejdet mellem avisen og det lokale handels- og erhvervsliv.

Mødet afholdes på Stationens Kaffebar, hvor der samtidig vil være lidt godt til ganen undervejs.

Det vil blive indledt af et oplæg af lokalredaktør på Fyens Stiftstidende og Melfar Posten Sofie Ejlskov Hugger, der vil fortælle om, hvordan avisen arbejder med historier om butikker og virksomheder, og hvad der skal til, for at redaktionen tager en historie op.

Samtidig vil direktør for Brobygning Middelfart Lene Lawaetz fortælle om, hvad et lokalt medie betyder for sammenhængskraften i en kommune, og hvorfor og hvordan man bør bruge sit lokale medie som forretningsdrivende.

Afslutningsvis vil der være diskussion.

Alle er velkomne, men på grund af corona-situationen opfordrer vi til, at man melder sig til på forhånd. Tilmelding kan ske på mail soehu@jfmedier.dk. Ligeledes skal man komme med et gyldigt coronapas.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Bøder er ikke den eneste grund til at sænke farten på vandet: Marsvin kan blive forstyrret af motorstøj 500 meter væk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Den store dag blev udskudt tre gange: Efter over et års forsinkelse blev Valdemar konfirmeret som den sidste fra sin klasse

Melfar Posten

Jublende restaurantejer sælger mere end 100 schnitzler om dagen på Nørre Aaby Station: - Det har været totalt overvældende

Annonce