Annonce
Melfar Posten

Kommentar: Alt det vi ikke nåede - og alt det vi stadig kan nå

Føns hører til blandt de oplevelser, som du bør give dig selv denne sommer. Om du er til at springe i bølgen blå i badebukser eller om du hellere vil en tur rundt på havbanen i våddragt er dit valg. Du har i hvert fald begge muligheder. Her et arkivfoto af Jesper Dam Buch, der har været med til at starte havbanen. Arkivfoto: Jens Wognsen
Annonce

Hverdagen kalder. Efter fire ugers ferie stod mit skrivebord her endnu, og det var bare at tænde computeren og gå i gang.

Måske er din ferie også slut. Måske har du den stadig tilgode. Men uanset hvad, håber jeg, at du har lyst til at læse avis før, under og efter din ferie.

Nogle gange kan jobbet her føles meget priviligeret. Men også svært.

Svært, fordi vi jo skal sørge for at skrive noget, der er så interessant, at du gider at bruge din tid på at læse det. Din fritid, vel at mærke. Avisen her skal være så lækker, at du gider at tage den med ind i huset i stedet for direkte ud i papirspanden, når du henter den i postkassen.

Priviligeret, fordi mange af de oplevelser, man får som journalist, skal man opleve på læserens vegne. Vi får lov at se en masse, som vi gerne skal formidle til dig på en måde, så du bliver nysgerrig og selv får lyst til at deltage.

For eksempel har alle fynske ugeaviser hen over hele sommeren kørt serien "Fyn skal det være", og her må jeg da sige, at jeg selv er blevet fristet. Fyn kan bare så meget. Og zoomer vi ind, så er der en masse oplevelser her i vores egen kommune, som vi aldrig får set. Enten fordi vi ikke har det inde på radaren som noget, vi skal være opmærksomme på, eller fordi "det kan vi jo altid gøre" eller "det skal vi også se at få gjort en dag".

Sommeren er heldigvis ikke forbi, så alt det, vi ikke fik gjort i de uger, hvor det styrtede ned, og vi sad inde foran brændeovnen for at få varmen (ja, i de uger hvor jeg selv havde ferie), skal vi ikke se at få gjort det?

Selv nåede jeg til stranden ved Føns et par gange, men alt det andet: Gåturene ved Hindsgavl, Brende Ådal, naturlegepladsen, Bridgewalking og marsvinesafari med familien og så videre og så videre - det nåede jeg ikke, så af sted med mig videre ud i det fynske og ikke mindst nordvestfynske sommerland.

Og af sted med dig. Du kan starte på side 28, hvor vi har flere gode fif til fantastiske oplevelser lige her, hvor vi bor.

God fornøjelse med din avis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mød The Potmaster på Clay

Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Melfar Posten

Julekoncert i Gelsted Kirke

Annonce