Annonce
Melfar Posten

Kommentar: Hvordan bruger du din avis?

Sådan så denne avis ud halvanden time før deadline. Vi på redaktionen gør ting helt pr. rutine, når vi laver avisen, men måske går du og ønsker dig noget bestemt i din avis, og hvis du gør, er du mere end velkommen til at give lyd fra dig. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce

Kære læser

Frisk papir, friske historier, og et hav af ting at foretage sig den kommende tid.

Lavsæsonen er slut - det kan vi tydeligt mærke her på redaktionen. Det vælter ind med gode arrangementer, ferniseringer, foredrag og meget mere. Alt sammen noget, du som læser og borger i Middelfart Kommune er inviteret med til. Som du kan vælge og vrage imellem.

Så nu er det slut med at sidde indenfor i mørket og vente på, at der sker noget. Bare slå op bagest i avisen og find de mange gode arrangementer. Der skal nok være et eller andet, der kan friste dig. Ja, det gælder faktisk for begge sektioner.

Men din avis kan forhåbentlig mere end det. Hver uge skriver vi portrætter og større historier, som skal løfte helheden til mere end en avis fyldt med små-stof. Det er sådan, vi synes, en god avis skal være.

Men hvordan bruger du egentlig din avis? Bladrer du rundt efter noget bestemt, er der noget, du altid vil læse, og er der noget, du undgår? Bliver du fristet af forsidebillederne og bladrer om til de artikler med det samme, eller er du mere interesseret i lokaldebat-indlæggene? Ved du hvilke emner, der interesserer dig lokalt, og kan du finde dem i avisen, eller savner du dem, fordi de konstant er fraværende?

Hvis du nu har gjort dig nogle overvejelser om dette, eller har lagt mærke til, at du har et bestemt mønster, når du åbner din Melfar Posten, så kan jeg måske lokke dig til at sende mig en mail, hvor du fortæller om din brug af avisen. Det er godt for os at vide, hvordan du bruger din avis, hvad du synes er godt ved den, hvad der er mindre godt, og hvad du kunne ønske dig i stedet.

Send endelig en mail på miam@melfarposten.dk

Mia Harm Madsen er tovholder på Melfar Posten.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Sådan får du dit budskab ud: Avisen inviterer igen til skrivekursus i byrådssalen - nu med en nyhed

Annonce