Annonce
Melfar Posten

Kommentar: Redaktionen ruller igen

Journalist Rasmus Henriksen på plads hos Kajakklubben Strømmen på Middelfart Marina. Klubben havde stillet et arbejdsrum til rådighed for redaktionen. Foto: Sofie Ejlskov
Annonce

Kære læser

Mens disse linjer skrives er det stadig mandag, og en ny uge har taget sine første, solbeskinnede skridt. Det samme har journalisterne på redaktionen, for i stedet for som vanligt at sætte sig til rette foran skærmene i Havnegade, så er turen gået ud i lokalområdet for at finde mennesker at tale med og historier at fortælle.

Og hvor har vi dog glædet os.

Det er fjerde gang, redaktionen rykker ud, men denne gang er noget særligt. Med corona-foråret hængende over os, har vi længe arbejdet på afstand af det lokalsamfund, vi så gerne vil være noget for. Håndspritten er da også med i tasken, og vi passer stadig på både jer og hinanden, men mulighederne for at stå ansigt til ansigt med læsere kunne vi ikke lade gå fra os. Derfor gæster vi Middelfart Marina, Ejby Bypark, Naturcenter Hindsgavl, hele Føns og endelig Skovlund Camping i Båring inden ugen er omme.

Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi på et tidspunkt, når det passer dig.

For det er i mødet mellem mennesker, at fællesskaber, forståelse og fremtid skabes. Det er også her, vi som journalister får mulighed for at lytte til dig, hvis du har opdaget noget, som du finder kritisabelt, og som du gerne vil have en journalist til at kigge på.

Corona spiller stadig en hovedrolle for, hvordan vi kan leve vores liv - ikke mindst vores kulturliv. Rock Under Broen har netop måtte melde om en flytning til 2021, og selv om den melding var ventet, så fremkalder den naturligvis suk hos alle, der havde glædet sig til at rocke med under broen nok en gang.

Udover vores tur rundt i lokalområdet, så er der to ting, jeg gerne vil henlede din opmærksomhed på i denne uge.

Den første er vores sommerserie "Fyn skal det være", som i denne uge har besøgt Hindsgavl Slot. Har vi ikke skrevet om slottet før? Jo, men netop de nære ting glemmer vi ofte betydningen af, og slottet med alle mulighederne for events og arrangementer er en vigtig del af lokalområdet i en tid, hvor hoteller og konferencesteder slås for at komme på fode igen.

Dernæst er der kampagnen "Sæt pris på din by", som vi efterhånden har været igang med i et stykke tid. På lørdag kommer en foreløbig kulmination, hvor vi blandt andet har til hensigt at få kåret en vinder af den tegnekonkurrence, som Melfar Posten i et samarbejde med Brobygning Middelfart og Middelfart Kommune afviklede under coronakrisen.

I det hele taget bliver det en lørdag med masser af aktivitet i Middelfart.

Kom gerne og oplev dagen. Og forinden kan du besøge din udfarende avisredaktion.

Mød os på farten - og tag den gode historie med.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce