Annonce
Melfar Posten

Kommentar: Tak til dig, læser

Melfar Posten ønsker et godt nytår. Fra venstre: Birgitte Axelsen - medierådgiver, Dorte Ane Nielsen - salgssupporter, Allan Petersen - salgsleder, Mia Harm Madsen - journalist, Michael Patrick Larsen - journalistpraktikant, Maria Frellesen Pedersen - lokalredaktør, Jonathan Møller Nielsen - souschef, Tove Rasmussen - medierådgiver og Søren Gottwald - journalist. Journalist Sofie Secher Karlsen mangler på billedet.  Foto: Søren Gylling

Kære læser

I denne, årets sidste avis, vil redaktionen bruge lidt plads på at sige tak. Tak til dig, fordi du læser vores avis. Tak fordi du med den er en aktiv del af dit eget lokalsamfund, og at du holder dig orienteret. Både om stort og småt, da begge dele er lige vigtige.

I en avis som vores bestræber vi os på at være tæt på og vælge de helt rigtige historier, der giver dig et godt indblik i, hvad dit lokalsamfund kan. Om du så bor i Ejby, Brenderup, Middelfart eller én af de andre dejlige byer i vores kommune. Vi vil være helt lokale, og faktisk producerer vi ikke andet end helt lokale nyheder.

Annonce

Hver uge året igennem udvælger redaktionen de historier, som vi tror, at du som læser vil sætte pris på. Det kan være portrætter af særlige mennesker, der er aktuelle netop nu. Eller det kan være finurlige historier, som kan noget mere end blot at være en beskrivelse af et menneske, der gør noget.

Hver uge vælger vi én eller to historier, der får lidt mere plads på avispapiret, og disse historier er der altid brugt lidt ekstra tid på. For vi vil rigtig gerne give dig en avis af høj kvalitet.

Hver uge håber vi, at vi har ramt noget af det, du godt kan lide, men det kan være svært at vide. Derfor er du selvfølgelig mere end velkommen til at sende os en mail, hvis du synes, at du kender til en god historie, vi bør dykke ned i. Eller hvis du har en kommentar til historierne i avisen.

Uanset hvad vil vi altid gerne høre din mening. Kun sådan kan vi blive endnu bedre, og kun sådan kan vi vide, hvad du, vores læser, allerhelst vil vide mere om fra dit eget lokalområde.

Til slut vil jeg ønske dig et rigtig godt nytår. Pas godt på dig selv i nytårsnatten.

Annonce
Melfar Posten

KirkeKino

Annonce
Melfar Posten

Jakob Sveistrup giver intimkoncertRestaurant Marsvinet

Annonce
Melfar Posten

Skatere vil have plads på ny marina: Nu går jagten på penge til udendørs og indendørs baner i gang

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Butikken er Christians anden dagligstue: Corona og Byens Bedste har givet endnu mere lokal opbakning til Ejbys herretøjsforretning

Melfar Posten

Nytårskoncert med Vokalgruppen Fontana i Asperup kirke

Melfar Posten

Nytårsjazz i Ejby Kirke

Melfar Posten

Karen Blixens liv og forfatterskab

Melfar Posten

Skolebørn fikser deres egne cykler i nyåbnet værksted: - Vi vil gerne have, at vores elever bliver selvhjulpne

Melfar Posten

Stressramte Hanne kom ovenpå igen med urgammel bevægelsesform: - Jeg var ikke kommet igennem det uden

Melfar Posten

Stor nytårskoncert klar til at slå dørene op trods restriktioner

Melfar Posten

Ung præst vender næsen hjemad: - Jeg glæder mig til at slå rod med min kone og børn

Melfar Posten

Blomster til formanden: Jens hyldes for sit arbejde for seniorerne i Brenderup

Melfar Posten

Maria tipper Nordvestfyn om de bedste bøger: - Min læge sagde, at det var en dårlig idé, at jeg blev ved med at læse

Melfar Posten

Spar Nord sætter lys på Middelfart i nyt handelskoncept: - Selvom vi flytter, vil vi gerne byen

Annonce