Annonce
Melfar Posten

Koncert: Crooner-kongen fyrer den af i Brenderup

Mads Mathias er solist som sanger og saxofonist fredag på Brenderup Højskole med Bigband 17:48. Foto: Karolina Zakolska
Annonce

Brenderup: Mads Mathias, der også mestrer tenorsaxen, er fredag solist sammen med Bigband 17:48 på Brenderup Højskole

Danmarks ukronede crooner-konge, Mads Mathias, fyrer sammen med Bigband 17:48 fra Odense op under den nye sæson i Brenderup Højskoles Musikforening med en koncert fredag den 17. januar kl. 20.

Mads Mathias var ellers parat til at vinke farvel til en lovende karriere som saxofonist, da han som 17-årig mistede tre fingre på højre hånd i en trafikulykke. Da en del jobs allerede var booket, begyndte han i stedet at synge. Og takket være jysk stædighed kom han igen til at spille, så han i dag også mestrer klaveret og trompeten.

Sangen fik dog en blivende plads i den nu 38-årige musikers liv, både sammen med egne bands, bl.a. Six City Stompers, og ikke mindst foran store orkestre som DR Bigband, Tivoli Bigband og Bigband 17:48.

I 2012 debuterede Mads Mathias, som også er døbt Juul Johansson, med soloalbummet "Free Falling", der skaffede ham en Danish Music Award som 'Årets Nye Navn' samt en 'Honourable Mention Award' ved én af verdens største konkurrence for sangskrivere.

Netop solistens egenskaber som sangskriver er da også i centrum ved koncerten på Brenderup Højskole, eftersom aftenens musik mest består af Mads Mathias' egne meget iørefaldende og swingende numre, arrangeret for stort orkester af Peter Jensen fra DR Bigband.

Bigband 17:48 er et af Odenses ældste og mest rutinerede orkestre med et miks af unge talenter fra konservatoriet og musikalsk grunduddannelse plus andre dygtige musikere. Bigbandet er ledet af trompetisten Thomas Buchreitz, der overtog orkestret for godt to år siden.

Koncerten koster 190 kr. for ikke-medlemmer, 150 kr. for medlemmer og 100 kr. for unge. Billetter kan købes på billetten.dk, Brenderup Hus eller ved indgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce