Annonce
Melfar Posten

Koncert i Brenderup: Sylvester synger om samfundet

Sylvesters hjerte banker for landsbyerne og de store udfordringer i samfundet. Fredag giver han sangforedrag om de emner på Brenderup Højskole med sit band, Nåleøjet. PR-foto
Annonce

Brenderup: Sylvester og hans band, Nåleøjet, lægger fredag 2. oktober klokken 20 vejen forbi Brenderup Højskole for at spille en række sange om højaktuelle emner som klimakrise, flygtninge, egoisme, tro og kærlighed.

Der er tale om en slags sangforedrag, hvor anekdoter og fortællinger sætter de enkelte numre i et videre perspektiv. I efteråret 2019 gav bandet koncerter i en række danske landsbyer med afsæt i sangen “Lille landsby” fra Sylvesters seneste album, “Mega Egotripper”, fra 2019.

Kimen til sangen blev lagt, da Sylvester for år tilbage fulgte i sin far, Kim Larsens, fodspor som elev på Askov Højskole.

- Vi blev glædeligt overraskede over det initiativ og sammenhold, der eksisterer uden for de større byer, så jeg tror, at landsbyerne kommer stærkt igen i de kommende år, vurderer Sylvester Larsen.

Brenderup Højskoles Musikforening har trods corona-krisen fået godt gang i efterårssæsonen, men sælger kun et begrænset antal billetter.

Billetterne kan købes på billetten.dk, på højskolen eller i døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce