Annonce
Melfar Posten

Konkurrence: Indstil en kandidat til Bike Island-prisen - og vind en cykel

Det er denne "Fyn-cykel", du kan være heldig at vinde i præmie, hvis du indstiller en kandidat til Bike Island-prisen for bedste cykelinitiativ. Foto: Destination Fyn
Destination Fyn uddeler igen i år Bike Island-prisen til initiativer, der bidrager til Fyns udvikling som cykeldestination. Og der er brug for din hjælp. Find de gode kandidater fra netop dit lokalområde og indstil dem til Bike Island-prisen. Alle, der indstiller en kandidat, er med i lodtrækningen om en ny cykel.
Annonce

Fyn: Bor du i et område, hvor cykelentusiaster kan føle sig ekstra velkomne, fordi lokale initiativer gør netop det sted til en perle?

Så skal du til tasterne og indstille netop det sted eller projekt til årets Bike Island-pris. Udover at kaste ære og glans på dit lokalområde, så vil du alene med en indstilling deltage i lodtrækningen om en helt ny cykel.

Bike Island-prisen er skabt af Destination Fyn, der arbejder på at gøre øen til et mekka for cykelturister og -entusiaster. Sidste år gik prisen til Faaborg Cykeludlejning for deres store service blandt andet med udbringning af lejecykler direkte til sommerhuset, hvilket mange turister sætter stor pris på.

Men hvem skal have prisen i år?

Er det bageren, som har sørget for, at cyklende kunder føler sig særligt godt tilpas med cykelstativer, pumpestation og lappegrej eller måske den lokale cykelklub, der arrangører løb eller oplevelsesture?

Sidste år vandt Faaborg Cykeludlejning Bike Island-prisen for "Bedste cykelinitiativ". Foto: Destination Fyn
Annonce

Sådan gør du

Send en mail til visitfyn@destinationfyn.dk.

Mailen skal indeholde navnet på den person, virksomhed, forening eller sammenslutning, der står bag cykelinitiativet. Beskriv kort hvad initiativet går ud på og begrund, hvorfor netop din kandidat fortjener at vinde Bike Island-prisen for "bedste cykelinitiativ". Hvis det er muligt, så oplys gerne, hvornår initiativet blev sat i værk, og hvor på Fyn det foregår.

Tre steder på Fyn bliver herefter nomineret til årets pris. Men alene ved at sende en begrundet indstilling deltager du i lodtrækningen om en cykel. Det er den såkaldte "Fyn Cykel", som er skabt i forbindelse med Bike Island-projektet.

Du kan indstille kandidater frem til 1. marts, og når de nominerede offentliggøres 17. marts, løftes også sløret for, hvem der har vundet en "Fyn Cykel" - og de 2. og 3. præmier med cykeludstyr, som Bike Island også sætter på højkant. Præmierne vil ikke kunne ombyttes til penge.

Vinderen af årets Bike Island-pris afsløres 1. april, når der er Bike Island-årstræf. Det holdes i år i Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce