Annonce
Melfar Posten

Kreativ workshop for de voksne: Tag gode lege med hjem til ungerne

Smil-fonden og Lego inviterer til en workshop, hvor voksne får inspiration til kreative lege. Foto: Jes Larsen

Middelfart: Kom med til en sjov, legende og lærerig LEGO-workshop for alle forældre, der ønsker inspiration til kreative lege, som understøtter børns indlæring og motivation til at lære. Det bliver en aften fyldt med masser af leg for voksne, når biblioteket i samarbejde med Smil-fonden og Lego-koncernen inviterer til en legende workshop den 9. juni kl. 17.30-20.30 på KulturØen.

Line Storm Stengaard fra Smil-fonden vil stå for aftenen, som byder på en smule teori om læring gennem leg, men workshoppens hovedindhold bliver en masse praktiske lege og øvelser lige til at tage med hjem for at lege videre med børnene.

Alle deltagere får noget materiale, der gør det let at starte de gode lege derhjemme sammen med børnene. Der vil være en let forplejning i form af en sandwich og en sodavand. Workshoppen er gratis at deltage i, men kræver tilmelding via www.middelfartbibliotek.dk. Husk at medbringe gyldigt Coronapas.

Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Lav selv stearinlys og brugkunst

Melfar Posten

Trine og Mette ville sælge blomster - så kom der et renseri oven i: - Vi tænkte, det her kommer vi aldrig til at fatte en hat af

Melfar Posten

Vi maler byen grøn

Annonce