Annonce
Melfar Posten

Kvickly efter corona-samarbejde med Kring: - Målet er ikke at tømme handelsgaden for gode butikker

Ole Ebdrup Andreasen er direktør i Kvickly Middelfat og inviterede Rikke Kring ind i butikken. Det vár vældigt populært blandt kunderne. Foto: Jan Bonde
Samarbejdet mellem Rikke Kring og Kvickly har været godt, og nu hvor konditoren er tilbage i egne lokaler, kan man stadig finde hendes varer på hylderne i dagligvarebutikken. Dog vil direktør i Kvickly ikke medvirke til at tømme byen for gode butikker, siger han.
Annonce

Middelfart: En hjælpende hånd i en usædvanlig situation. Det var, hvad Kvickly i Middelfart tilbød den klemte konditor Rikke Kring, og det var dejligt at have besøg, fortæller Ole Ebdrup Andreasen, der er direktør i Kvickly Middelfart.

- Det var super dejligt. Hun kom jo ind med godt humør, og hun var på mange måder et friskt pust, siger direktøren, der kunne se, at kunderne gerne ville købe det lokalt producerede chokolade.

Men en egentlig mini-butik i butikken bliver det nok ikke til i første omgang, spår direktøren:

- Vi vil gøre meget for at hjælpe aktører i Middelfart midtby, og der var en oplagt mulighed med Kring her. Men vi vil ikke lave et minicenter. Målet er ikke at tømme handelsgaden for gode butikker, målet er at have gode butikker i byen. Vi skal ikke bygge et storcenter omkring Kvickly men sørge for, at hele byen er styrket, siger han.

Alligevel bliver der nok plads til Rikke Krings produkter på hylderne i fremtiden, for kunderne vil gerne købe dem, og så kan man fra Kvicklys side godt finde noget hyldeplads til dem. Det er Krings flødeboller, der får æren af at komme til salg i Kvickly.

Annonce

Corona gav nye samarbejder

Ud af corona-situationen opstod dette samarbejde mellem Kvickly og Rikke Kring. Men også andre har i kølvandet på coronaen fået aftaler i hus med én af byens største dagligvarebutikker.

- Nogle lokale producenter har fået nogle udfordringer, og så hjælper vi hinanden. Fokuset på at købe lokalt og dansk har haft en afsmittende effekt. Derfor har vi lavet samarbejde med nogle lokale grøntsagsproducenter. Det er et direkte output af corona, siger Ole Ebdrup Andreasen.

Så lige forløbigt vil man ikke kunne se flere små-butikker, der rykker ind i Kvickly, for hele byen har bedst af, at der er butikker, der lever deres eget liv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mød The Potmaster på Clay

Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Melfar Posten

Julekoncert i Gelsted Kirke

Annonce