Annonce
Melfar Posten

Lærere kom på en længere køretur: Elever fik afleveret kits og lavede romkugler sammen virtuelt

Elever på Ejby Skole blev sat til at lave romkugler i fællesskab. Privatfoto
Annonce

Nordvestfyn: - Hvad gør man, når skolen bliver ved med at være lukket, og eleverne savner den, kammeraterne og fællesskabet?

Det spurgte lærerne på Ejby Skole hinanden om - og besluttede samtidig at tage affære.

Alle hjemsendte elever fra 5. til 9. årgang skulle modtage et romkuglekit. Herefter skulle de fremstille og spise romkugler sammen med deres lærer og klassekammerater virtuelt.

Den lokale bager hjalp med fornødenhederne, og så gik det ellers løs fredag 12. februar. Bilerne blev pakket, og turen rundt i lokalområderne blev skudt i gang, ligesom elever fra eksempelvis Frederica og Tommerup også fik besøg.

- Vi var på samme Meet med 7.b og 7.c fra klokken 10. Derfra kunne eleverne følge vores færden rundt i Ejby, Gelsted, Fjelsted, Fjellerup, Husby, Balslev, Harndrup, Tanderup, Sdr. Åby, Bro og så videre. Ja, faktisk var vi i Sibirien og kun en kilometer fra Berlin. Det fik vi mange sjove samtaler ud af, lyder en beretning fra en af turene i en pressemeddelelse fra Ejby Skole.

Undervejs blev der joket og holdt konkurrencer med eleverne. For eksempel skulle de gætte på, hvor tit læreren, der var chauffør, kørte forkert, og hvor langt der var blevet kørt på et givent tidspunkt.

- Derudover var det skønt at hilse på børnene fysisk igen. De mødte os alle med et smil på læben, og det gør jo bare sådan en tur det hele værd, lyder det i pressemeddelelsen.

Den lokale bager, Ejby Bageri, havde hjulpet med det nødvendige til, at eleverne selv kunne lave romkugler. Privatfoto
Det hele foregik virtuelt, så romkugleproduktionen kunne blive et fælles foretagende. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce