Annonce
Melfar Posten

Løbeskoene må vente: Lillebælt Halvmarathon aflyses igen i år

Lillebælt Halvmarathon aflyses for andet år træk. Det skriver løbeklubben Lillebælt i Løb, der siden starten har stået bag arrangementet. Foto: Michael Bager
For andet år i træk aflyses Lillebælt Halvmarathon, oplyser arrangørerne. Håbet er at kunne gennemføre i 2022.

Middelfart/Fredericia: - Det har været en lang og meget sej proces at nå hertil.

Sådan skriver løbsleder for Lillebælt Halvmarathon, Mads Stryhn, i en pressemeddelelse.

For andet år i træk aflyses årets halvmarathon nu på grund af coronarestriktionerne.

- Vi havde til det sidste håbet, at vi i år kunne afvikle Lillebælt Halvmarathon, skriver Mads Stryhn og uddyber, at den endelige beslutning om at aflyse løbet er blevet trukket så lang tid som overhovedet muligt - og endda en smule længere end det.

- Vi har ventet på regeringens udspil, men vores absolut sidste deadlines er vi bare overskredet.

Lillebælt Halvmarathon har siden 2008 været afviklet årligt med ca. 10.000 løbere fra start. Også sidste år måtte løbeskoene dog stå over. I 2020 blev løbet først flyttet til maj og senere til september, men i sidste ende måtte arrangørerne acceptere, at det ikke forsvarligt kunne gennemføre arrangementet.

Og også i år må løbeskoene nu vente.

- Et løb som Lillebælt Halvmarathon kræver virkelig mange og store forberedelser. Derfor er det også efter meget tunge overvejelser, at vi må erkende, at vi ikke kan arrangere et løb, der vil leve op til den standard, som Lillebælt Halvmarathon skal have, skriver løbslederen.

Max gas i 2022

Allerede nu er blikket rettet mod 2022, hvor Mads Stryhn igen håber, at løberne kan tage turen fra Middelfart over Den Gamle Lillebæltsbro til Fredericia og retur.

- Vi kigger allerede nu frem mod Lillebælt Halvmarathon næste år, som afholdes lørdag den 7. maj 2022. Den skal virkelig have max gas, skriver løbslederen og uddyber:

- Der glæder vi os til at give alle deltagerne en mega fed løbsoplevelse. Den oplevelse, de fortjener.

Alle deltagere får en mail omkring aflysningen og de muligheder, de har for at overflytte deres start eller få refunderet startgebyret.


Vi har ventet på regeringens udspil, men vores absolut sidste deadlines er vi bare overskredet.

Mads Stryhn


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce