Annonce
Melfar Posten

Landsbysunivers får igen egen leder: - Et væsentligt omdrejningspunkt for hele lokalsamfundet

Du kan nu blive leder af hele børneuniverset i Båring, der huser knap 180 børn fra vuggestuealder til og med 6. klasse. Foto: Daniel Kofoed.

Båring: Børn og forældre i Båring Børneunivers får igen egen øverste leder, efter børneuniverset i mere end to år har delt ledelsen med Nørre Aaby Skole.

Det er Skoleudvalget, der tirsdag sidst på eftermiddagen tog beslutningen efter en indstilling fra forvaltningen, hvor forældre og ansatte i en evaluering både har kaldt ordningen "diffus" og præget af "usikkerhed" og en overordnet retning, der har været "utydelig".

Desuden har den øverste skoleleder og viceskoleleder været indblandet i en alvorlig trafikulykke, hvor ansvaret er blevet delt mellem ledere af nærliggende skoler.

Middelfart Kommune har offentliggjort beslutningen i et referat fra udvalgets møde, men formanden for Skoleudvalget, Jens Backer Mogensen (S), ønsker onsdag middag ikke at kommentere sagen, da han ikke har kendskab til, om medarbejdere og skolebestyrelser er informeret om beslutningen.

Stabilitet og synlighed

Formanden for fællesbestyrelsen i Båring Børneunivers, Marianne Søderholm, glæder sig over politikernes beslutning.

- Vi tænker, at det kan betyde noget stabilitet og synlighed, at det bliver en leder, der kun skal koncentrere sig om vores univers, siger formanden.

Hun understreger, at lederen - udover ansvaret for skolen - også får universets børnehave og vuggestue under sig. Desuden kommer personen til at spille en vigtig rolle i lokalsamfundet, påpeger hun.

- Man bliver et væsentligt omdrejningspunkt for hele lokalsamfundet, hvor man blandt andet får kontakt til lokaludvalget, forsamlingshuset, brugsen og præsten, siger Marianne Søderholm, der glæder sig til at være med til at skrive stillingsopslag og være med i den videre proces.

Der er 116 elever tilknyttet skolen i Båring Børneunivers, mens der i øjeblikket går syv børn i vuggestuen og 41 i børnehaven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Stærk kvinde fylder 80 år

Annonce