Annonce
Melfar Posten

Lars er ny administrationschef i KFUM’s Sociale Arbejde

Lars Kjeld Jensen. Pr-foto

Strib: Lars Kjeld Jensen tiltrådte 1. maj som ny administrationschef i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Strib.

Hovedkontorets væsentlige opgave er at understøtte ledere og medarbejdere i KFUM’s Sociale Arbejdes 160 sociale institutioner og projekter landet over. Et af fokusområderne for Lars’ arbejde er at digitalisere arbejdsopgaverne og gøre dem enkle og overskuelige, så de ansatte kan koncentrere sig om at hjælpe og støtte mennesker i udsatte livssituationer.

Lars har siden 2018 været regnskabschef i KFUM’s Sociale Arbejde. Tidligere har han bl.a. arbejdet som teamleder i økonomiafdelingen i Middelfart Kommune og økonomikonsulent hos Sønderjysk Landboforening. Han er uddannet cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School.

44-årige Lars bor i Brørup med sin kone, sognepræst Anna Jensen, og deres tre børn. Fritiden bruges på familien, friluftsliv og spejderarbejde. Lars er bl.a. leder hos KFUM-Spejderne i Brørup og har tidligere været formand for KFUM-Spejderne i Danmark.

Lars afløser Erik Clemensen, der med pensionsalderen for øje har ønsket at træde fra som administrationschef. Erik vil fremover fortsætte i en deltidsstilling som ejendomsansvarlig for KFUM’s Sociale Arbejdes ejendomme rundt i landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce