Annonce
Melfar Posten

Lillebælts hemmeligheder afsløres på Føns Strand

Søndag 17. november løftes sløret for Lillebælts hemmeligheder ud for Føns. Foto: Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt har 45 guidede ture på programmet i 2018.

Annonce

Føns: En gang om året løftes sløret for en af Lillebælts hemmeligheder.

I år handler det om livet under overfladen ved Føns Strand, Føns Strandvej, Føns Det sker 17. juni klokken 10-15, hvor der er en bred vifte af oplevelsesmuligheder: Snorkling på det lave vand, fang en fisk, tag på fugletur, klap en fisk i rørebassinet, kom med på sejltur i jolle, besøg Trygfondens stand, hør om marinearkæologien, få et prøvedyk, bliv introduceret til havsvømning, smag på Lillebælt, prøv stand up paddling og prøv en kajak.

Dagen er arrangeret af Naturpark Lillebælt i samarbejde Føns & Omegns Lokaludvalg, Føns beboerforening m.fl.

Annonce

Ture i 2018

Naturpark Lillebælt, som er Danmarks største naturpark med cirka 270 kvadratkilometer, har i år 45 guidede ture på programmet.

Formand for naturparkrådet for Danmarks største Naturpark og byrådsmedlem i Kolding Kommune Eea Haldan Vestergaard (V) siger: - Jeg håber meget folk vil benytte muligheden for at se noget nyt i lokalområdet. I år har vi 45 guidede ture i Naturpark Lillebælt, som giver nye lærerige oplevelser. Turene strækker sig over det meste af naturparken og over hele 2018 - ja helt frem til november har vi ture. Den sidste tur handler om gydende havørreder ved Gudsø Mølleå - så det er bare med at komme ud på tur og tag endelig på tværs af kommunegrænserne og gå på opdagelse i dit nærområde. Lillebælt har faktisk utroligt meget at byde på. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce