Annonce
Melfar Posten

Lingeributik i Middelfart indgår i et nyt kædesamarbejde: - Vi vil udvikle fremfor at afvikle

Jytte Jeppesen (tv.) og hendes kollega Lone Pedersen (th.) er allerede godt i gang med at få styr på den nye webshop og kundeklub, der skal gøre butikken mere serviceminded. Foto: Mette Louise From Kappel.
Lingeributikken Eline vil fremover indgå i et samarbejde med lingerikæden Wunderwear og skifter derfor navn til Wunderwear by Eline. Ifølge butiksejer Jytte Jeppesen betyder det, at butikken går mere moderne veje.
Annonce

Middelfart: Lingeributikken Eline har fået nyt navn, og derfor har udsmykningen på vinduerne helt ny. Butikken har nemlig indgået et nyt samarbejde med kæden Wunderwear og skifter nu navn fra Din Lingeriexpert Eline til Wunderwear by Eline.

Butiksejer Jytte Jeppesen er ikke i tvivl om, at udviklingen vil give butikken et mere moderne islæt.

- Efter 23 år har jeg valgt at indgå i et nyt kædesamarbejde for at søge mere moderne veje. Det betyder, at butikken nu har gang i en webshop og en ny kundeklub, hvor man kan få nyhedsmails i sin indbakke.

Med webshoppen betyder det, at man nu kan bestille sine varer på nettet og derefter gå ind i den lokale butik og hente sin pakke og ligeledes bytte sin vare eller returnere den i butikken, hvis det ønskes. Jytte Jeppesen pointerer, at det er service på et helt nyt niveau, de kan tilbyde.

- Det giver os flere parametre at spille på. Vi går fra at være en kæde på fire butikker til at have et samlet lager i 36 butikker i hele landet. Det er god service.

Ifølge Jytte Jeppesen er de allerede godt i gang med at håndtere en masse pakkeordrer fra hele landet, og hun fastslår, at de allerede er kommet godt i gang med. De satser på at have en dag-til-dag-levering.

Lingeributikken Eline har indgået et nyt samarbejde med lingerikæden Wunderwear og skifter nu navn til Wunderwear by Eline. Foto: Mette Louise From Kappel.
Annonce

Stadig et personligt præg i butikken

Selv om butikken nu indgår i en større kæde, forsikrer Jytte Jeppesen, at man stadig kan købe de samme mærker, da hun selvstændigt bestemmer, hvad der skal købes ind til butikken. Hun kan derfor stadig sætte et personligt præg på butikken, og det synes Jytte Jeppesen, er vigtigt.

- Det er det samme gode sted, men med en bedre service. Det nye er jo, at butikken indgår i en landsdækkende kæde og samtidig får en webshop og en kundeklub. Det er dejligt, at man kan blive ved med at være den, man er, på trods af det.

For at beholde det personlige præg, var det derfor vigtigt for Jytte Jeppesen at bibeholde navnet Eline i det nye butiksnavn, da selve navnet Eline er velkendt i lokalområdet for kunderne. Butikken har heddet Eline og solgt lingeri i 30 år, hvoraf Jytte Jeppesen har drevet butikken i de 23 af årene.

- Det er en succes, at butikken kan leve i så mange år. Jeg er optimist og tror på, at butikken kan køre videre. Særligt nu hvor vi har moderniseret os selv. Vi udvikler i stedet for at afvikle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce