Annonce
Melfar Posten

Lokal donation: Beboere på plejehjem modtog blomster i mørk tid

Den lokale blomsterforretning afleverede lørdag 40 blomster på Gelsted Plejecenter. Privatfoto

Gelsted: Fremover kan beboerne på Gelsted Plejecenter nyde synet af 40 flotte orkideer takket være en gavmild donation fra den lokale blomsterhandler.

For nylig modtog den lokale blomsterhandler Deko by Ravn i Gelsted nemlig en henvendelse fra personalet på Gelsted Plejecenter.

I henvendelsen spurgte personalet pænt, om ikke forretningen kunne tænke sig at sprede lidt glæde hos beboerne på plejecentret efter den lange nedlukning, hvor de ældre beboere ikke har haft meget kontakt med pårørende på grund af Covid-19-restriktionerne.

- Vi vil selvfølgelig gerne støtte op om vores lokale plejecenter og takkede ja til at være den glade giver af flotte orkideer, lyder det fra indehaver af forretningen, Søren Ravn.

Således kunne forretningen lørdag overlevere 40 blomster til beboerne på plejecenteret.

Alle beboere på plejecenteret har modtaget en orkide til egen lejlighed og de resterende orkideer er blevet fordelt i opholdsrummene på plejecenteret til glæde for både beboere og personale.

Indehaver Søren Ravn var den glade leverandør af blomster til plejecentret. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Boligforening ramt af nye krav til en bygnings bæreevne: 20 udsigtslejligheder i Middelfart forsinkes med et år og fordyres med syv millioner

Melfar Posten

7. klasser laver rollespil

Annonce