Annonce
Melfar Posten

Lokal virksomhed støtter Middelfarts forretningsliv med 100.000 kroner

Interacoustics' direktør Carsten Kind er glad for ,at Bunker Holding gjorde ham opmærksom på muligheden for at støtte butikslivet i Middelfart. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Interacoustics tog imod opfordringen og giver nu et klingende skulderklap til Brobygning Middelfarts arbejde med at holde liv i Middelfarts butikker.
Annonce

Middelfart: Interacoustics, der for fem år siden flyttede fra Assens til Middelfart, har nu også valgt at støtte Middelfarts trængte handelsliv under coronakrisen. Det sker med en check på 100.000 kroner til Brobygning Middelfart, der lige nu kæmper på flere fronter for, at ikke mindst byens små specialbutikker også eksisterer, når tingene normaliseres.

Beløbet kommer fra Interacoustics ejer, William Demant Fonden, der hvert år deler 100 millioner kroner ud herhjemme til uddannelse, forskning og velgørende formål.

- Middelfarts er en dejlig by, og det er den ikke mindst på grund af et varieret butiksliv med mange specialbutikker. Det skal vi gøre alt for at bevare - både for byen og vores egen skyld, så vi kan fastholde vores nuværende medarbejdere og tiltrække nye, fortælle Carsten Kind, administrerende direktør for Interacoustics, der har 50 af sine 190 ansatte boende i Middelfart Kommune.

Carsten Kind er ikke bleg for at indrømme, at der skulle en opfordring til, før han gik til sin fondsbestyrelse og bad om pengene.

- Bunker Holdings direktør Keld Demant gjorde mig i en mail opmærksom på muligheden for at støtte Brobygning Middelfarts arbejde. Uden mailen fra Bunker Holding, som selv har støttet med et stort beløb, havde vi nok ikke tænkt på det eller hørt om det i en tid, hvor alle arbejder hjemme, og man ikke mødes ansigt til ansigt i de forskellige netværk, siger Carsten Kind.

Lene Lawaetz fortæller, at pengene gør det muligt at skrue op for markedsføringen af shoppingmiddelfart.dk. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Taknemmelig brobygningschef

Chefen for Brobygning Middelfart, Lene Lawaetz, er taknemmelig over midlerne fra den lokale producent af audiologisk udstyr. Hun fortæller, at pengene gør det muligt at øge markedsføringen af den nye webportal Shoppingmiddelfart.dk, hvor lokale butikker kan lægge varer op.

- Vi har efterhånden rigtig mange forretninger, som lægger varer op, nu handler det om at få gjort kunderne opmærksom på den nye indkøbsmulighed, fortæller Lene Lawaetz.

Hun glæder sig samtidig over, at de lokale erhvervsdrivende bruger hinandens netværk.

- En ting er, at vi fortæller om vores arbejde og beder om støtte. Men det er endnu bedre, når de lokale erhvervsledere synes, det er en god sag og kontakter hinanden, siger Lene Lawaetz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mød The Potmaster på Clay

Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Melfar Posten

Julekoncert i Gelsted Kirke

Annonce