Annonce
Melfar Posten

Lokalredaktør: Kan vi hjælpe jer med noget?

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart. Foto: Søren Gylling

Der er visse dage og øjeblikke fra coronakrisen, som skiller sig ud, og som man kommer til at huske som vendepunkter.

For mig er en af dem mandag 1. marts, hvor tøjforretninger, boghandel, isenkræmmere og resten af butikslivet igen kunne vende tilbage til normalen efter rekordlang tid med låste døre.

Jeg havde ferie, og ja, egentlig skulle jeg have været midt i min første tur på en pist i Norditalien den mandag formiddag, hvor jeg i stedet kom på indkøb og ud i julegavebytteri. Men det var trods alt okay. Jeg nød at mærke den særlige stemning bag diskene og følelsen af, at nu var foråret og den rigtige genåbning så småt ved at melde sig. Forhåbentlig permanent.

Vi har et godt handelsliv i Middelfart, som gennem det sidste år både har været stærkt til at omstille sig, når der har været lukket ned, og skarpt til at overholde restriktionerne og passe på kunderne, når der ikke har været det.

Det skal vi huske at belønne. Både ved at lægge alle de penge vi kan lokalt og ved at sørge for, at få brugt de mange gavekort, som er blevet solgt i de sidste par måneder og stadig ligger i gemmerne hos nogle.

I sidste uge kunne Fyens Stiftstidende og Melfar Posten nemlig fortælle, at kort for i alt 1,5 millioner kroner stadig ikke var blevet indløst. Og jeg kom da selv i tanke om, at jeg faktisk ikke fik mine egne med på shoppingtur den mandag.

Der skal ligeledes lyde en opfordring til, at det ikke kun er i Middelfart, vi husker at svinge dankortet, men også i Nørre Aaby, Brenderup, Ejby, Gelsted og de øvrige byer og lokale forretninger på Nordvestfyn.

De fortjener et boost og en skærpet opmærksomhed på samme måde som forretningerne i vores hovedby.

Her på redaktionen har vi naturligvis dækket butiksgenåbningen både med livesending og med artikler i begge vores blade.

Men vi vil også meget gerne vide det, hvis der er noget, vi med vores platforme og vores evner kan hjælpe med derude i forbindelse med, at samfundet åbner mere og mere, og masser af aktiviteter skal genoptages - også hvis vi kan gøre det på andre måder end blot ved at formidle.

Kunne man lave et arrangement, der vil være med til at sætte gang i handlen? Kunne man arrangere noget sjovt eller noget brugbart med en af de mange foreninger, der også igen kan mødes? Eller noget helt tredje?

Tag endelig fat i os, så vi kan tænke sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce