Annonce
Melfar Posten

Lokaltrubadur har sunget og spillet et helt liv: Ib har en uovertruffen kærlighed til Middelfart

Annonce

Ib Bjerregaard Jørgensen, Fynsvej 26, 5500 Middelfart, fylder 70 år søndag den 26. januar.

Han har bogstaveligt talt altid spillet en stor rolle i mange middelfarteres liv.

Der er ikke mange, som ikke har nydt godt af hans prominente guitarspil og sang gennem et langt livsforløb.

Tit har han stået forrest, omend han rent personligt nok befinder sig bedst i en lidt mere tilbagetrukket rolle. Han var blot 12 år, da han første gang fik en guitar i hånden. Sidenhen har han næsten ikke sluppet den og er stadig garant for mangt en omgang vekselvirkende sang og musik.

Beder man eksempelvis om noget Kim Larsen, Gasolin, ShuBiDua, Eagles eller sågar Beatles, fyldes man med de lifligste toner fra en sand lokaltrubadur.

Udover hans musikalske fortræffeligheder har hans liv været præget af stor nærhed til alt i og omkring hans hjemby. Kærligheden til hjembyen er enorm.

Han kan godt lokkes med på en rejse, men allerhelst bliver han indenfor Middelfarts bymure - hellere Middelfart end New York!

Smede- og maskinarbejder-uddannelsen på NKT blev også til et helt liv på byens dengang største industrielle arbejdsplads. Ja, hele 41 år blev det til, inden han afsluttede sit arbejdsliv med en afstikker til FTZ Autodele & Værkstøj i Odense, hvorfra han efterfølgende valgte at gå på en velfortjent pension.

De arbejdsmæssige kendetegn stod på stor faglighed. Mange yngre fik nydt godt af hans kunnen igennem gode fif og oplæring, alt sammen omgærdet af stor flid, trofasthed og loyalitet.

Ellers er hans hjerte stadig smurt godt ind i at pleje den store vennekreds, ikke mindst de mange tidligere skole-, arbejds- og sportskammerater, ligesom han med sine allertætteste venner stadig beriger omverdenen med god og solid musikalsk underholdning, sideløbende med andre lokale traditioner, hvor han også aktivt medvirker for at holde liv i det hele, når han ellers ikke passer på sin Lone og den samlede familie.

Ib passerer de 70 år i fin form og på samme ydmyge facon, som han udlever sit gode liv. Han er stadig godt til bens, men cyklen luftes også i ny og næ. Dagen fejres med en herrefrokost i de private gemakker.

Ib Bjerregaard Jørgensen er på vej mod de 70 år, og Jens Sørensen skriver fødselsomtale af sin gode ven. PR-foto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce